SpiderMAN Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Przegladajc archiwalia, natknalem sie na instalke Final Reality 1.01, moze sobie potestujemy i powymieniamy sie wynikami? Co wy na to? http://www.remedy.fi/fr/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Dobry pomysł ! Już sciągam ! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Dobry pomysł ! Już sciągam ! 8)Jest tez tu ftp://sargon.kul.lublin.pl/hardware/k_gra...af/3d/fr101.exe W ogole jest wszedzie. www.internauci.pl i wpisz fr101.exe znajdzie go w pierony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 No to mam 9.72 - taki wynik. Tyle, ze proc nie podkrecony i SDRAMy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Ja mam 11.35 na tym co poniżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...