Drunk_ZoZol Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Kto jutro nie idzie do szkoły?? W końcu pierwszy dzień wiosny :] i dzień wagarowicza ;) Ja nie ide trzeba uczcić dzień wagarowicza najlepiej... grając w kręgle popijając schłodzoną colą :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 a ja własnie specjalnie ide, ostatnio mało chodziłem, matura się zbliża więc wypadałoby skończyć te obijanie sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Ja ide wlasnie dlatego ze bedzie lajt.. A ostatnie dwa miechy sie opier.. wiec przydalo by sie szkole odwiedzic bo zapomne jak wygląda.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Ja nie ide, ale w zamian cale 2 dni spedze na przygotowaniu sie do egzaminu z Urzadzen Techniki Komputerowej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Ja musze isc bo mam wazny sprawdzian z matmy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 ja mam 6h z wychowawca, i do tego kilka zamówień na mazurki wielkanocne :/ dzień wagarowicza bedzie w srode :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 U nas w szkolce jest tak, ze jak przyjdzie duzo osob(wiecej nic polowa) t obedze looz totalny i wogole, a jak nie przyjdize weicej niz polowa t ota czesc co poszla na wagary bedzie miala ostro przesrane u wychowawczyni. POza tym mamy dizs 4 lekcje z majcy i isc moge w sumie. Na dobre mi to wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Ja ide normalnie do szkoły. Co będe robić w domu czy tam gdzieś na polu, a tak to w szkole będzie spoko, wolne lekcje itp :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 kurde ! uczyc sie , a nie obijac !! TO WSZYSTKO DLA WASZEGO DOBRA !! !! !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 kurde ! uczyc sie , a nie obijac !! TO WSZYSTKO DLA WASZEGO DOBRA !! !! !! 1340109[/snapback] Uczyć się w dzień wagarowicza? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Dzień Wiosny... A nie dzień Wagarowicza... :P To komusnisci ustalili - zeby narod rozbic, i zebysmy byli analfabetami.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Dzień Wiosny... A nie dzień Wagarowicza... :P To komusnisci ustalili - zeby narod rozbic, i zebysmy byli analfabetami.. ;] 1340117[/snapback] Hehe, no tak dzień wiosny. Jak tam u was, słoneczko już świeci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Tia ;] MeHow dobry zart ;] A ja ide do szkoly... tzn. mam rekolekcje 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 ja ide do szkoły ale z lekcji jestem zwolniny (musimy przenieść scenografie :) ) a tak wogóle to u mnie są normalne lekcje :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Ciekawe czy u mnie na uczelni maja poczucie humoru... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 ;] no właśnie czego na uczelniach mają czarne poczucie humoru albo brak :>;]?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Dzień Wiosny... A nie dzień Wagarowicza... :P To komusnisci ustalili - zeby narod rozbic, i zebysmy byli analfabetami.. ;] 1340117[/snapback] Doskonaly dzien zeby pograc w San Andreas ;]] A tak naprawde wychodzimy z klasa - kurfa ;] - na cmentarz ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Hehe a ja mam rekolekcje i do szkoły dopiero w następną środę się wybieram(ale sie wybycze)!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 ja tak myslalem zeby dzisiaj nie isc na uczelnie, ale ze sie jeszcze dowiedzialem ze dzisiaj jest dzien wagarowicza to juz jestem przekonany na 100% :-) i nie ide ;-) co nie zmienia faktu ze bede sie uczyl z programowania na kartkowke w srode :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Ja dzisiaj nie poszedłem ponieważ było przedstawienie dla pierwszych klas w podstawówce które koniecznie nasa klasa musiała wykonać :/ Ehh... ciężkie jest życie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 A ja juz dawno w domku, bo nauczyciele nie beda robic lekcji dla 1 osoby :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Hmm u mnie z 8 lekcji zrobily sie 3 : > Z czego na 1 nie poszedlem bo wstałem o 7:45 ;] autobus mialem o 7:41 ... ale to nic , doszedlem do szkoły to byla matematyka pozinej w-f :> i do domu ;D A na dzien wiosny zrobili zawody z lotu balonem własnej roboty ;> napędzany spalonym dynksem aaajt ;D . A swoją drogą dyrektor na zebraniu ( w sobote bylo ) powiedział że dzień wagarowicza nie jest dla maturzystów ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 A dla kogo jest?? Dyrektora?? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 ja nie ide w srode ;] ;] ;] bo wyjezdzam sobie ;] ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Dzień Wagarowicza - kto pójdzie do szkoły ten komuch i pedał! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Dzień Wagarowicza - kto pójdzie do szkoły ten komuch i pedał! :D i teraz mi smutno przez ciebie... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) i teraz mi smutno przez ciebie... :cry: 1340468[/snapback] :* :D Edytowane 21 Marca 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Jin jeste z tobą:> bo byłem = ]Ale i tak wole dziewczyny ... nie licz na mnie; > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 wlasnei wrocilem z ostrego procentoweania.... :] nie ma to jak dobra ekipa z klasy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Ja dziś poszedłem, zaspałem na pierwszą lekcje, no to pojechałem na drugą, ide sobie w strone szkoły, patrze idą kumple z klasy, mówią, że był apel, a po apelu cała klasa się zmyła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...