ur8an Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) U mnie w zyciu drzwi nie zamkneli.. Nie sorry na portierni siedzi taka upierdilwa stara baba ;] - Mysli ze jest na portierni to jakby dyrektorem bya ot co - i ona zamyka drzwi miedzy biblioteką, sala WF a szkola (my mamy to odzielone, poprostu trzeba ze szkoly jakby wyjsc tylnim wyjsciem) i przy tych drzwiach jest taki fajny dzwonek :D Dalej juz wiecie.. :D Ale ona sie szybko denerwuje :lol: ;] Nerwowy rocznik czy cos <_< Edytowane 21 Marca 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 olalem jak zwykle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 A tak wogóle to często urywacie się z lekcji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 mi tam dzien minal na spr z chemi i spr z biologi..... tez mialem kiedys motyw z zamykaniem drzwi :D cala szkola zebrala sie na sali gimnastycznej i ogladalismy cos na projektorze byly jakies przedstawienia czy cos :x i zamkneli sale, drzwi od szkoly cieciowe pilnowaly... najlepsze bylo to ze jak ktos dal cynk ze boczne drzwi w sali gim. sa otwarte ( pozwalalo to wyjsc na boisko i we. ucieczke:] ) polowa sali ruszyla do nich. Widok poprostu nieziemski ponad 100 osob pchajaca sie do drzwi wielkosci takiej jak w pokkoju :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Ja mialem ostatnio miealem 16h nieobecnych w tygodniu... Ale tak to zadko.. Zdaza sie nie isc na Religie, bo ktos wymysił ze jest to ostatnia piątkowa lekcja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Ja mialem ostatnio miealem 16h nieobecnych w tygodniu... Ale tak to zadko.. Zdaza sie nie isc na Religie, bo ktos wymysił ze jest to ostatnia piątkowa lekcja ;] 1341688[/snapback] Pewnie tak ustawili żeby Was prowokować do ucieczek :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Ja mialem ostatnio miealem 16h nieobecnych w tygodniu... Ale tak to zadko.. Zdaza sie nie isc na Religie, bo ktos wymysił ze jest to ostatnia piątkowa lekcja ;] 1341688[/snapback] To jest test na Waszą wiarę, jak uciekacie to znaczy, że jesteście kiepskimi wiernymi :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 E tam dla mnie 21 marzec to tylko dzien moich urodzin:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 a ja wlasnie doszedlem do siebie po dniu wagarowicza i ogarniam sie przed szkola ^^ bylo fajnie gdyby nie mandat 50zl za chodzenie po wydmach:) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 To jest test na Waszą wiarę, jak uciekacie to znaczy, że jesteście kiepskimi wiernymi :lol: :lol: To moja klasa jest bardzo kiepska w wierze :lol: ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Koniec dnia wagarowicza, już trzeba do szkoły iść :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Taaa... :roll: Na 8.00 mam.. Co ja tu jeszcze robie ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 kurcze [; a ja tylko olalem WF ... ale dlategom, zeby sie pouczyc Analizy i rownan rozniczkowych. Co z czlowieka robia te studia... ehhhhhhhhhh [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 kurcze [; a ja tylko olalem WF ... ale dlategom, zeby sie pouczyc Analizy i rownan rozniczkowych. Co z czlowieka robia te studia... ehhhhhhhhhh [; 1342154[/snapback] swieta slowa :blink: <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 łeee, a ja wczoraj cały dzień w szkole :/ :[ :[ wszyscy mielismy zwiać po polaku, bylismy w szatni ale ktos powiedział "a co jutro? bedziemy mieli przesrane u Balbinki*" no i wszyscy zdecydowali sie zostać :P *Balbinka - wychowawczyni :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Buuuuu co za zgranie w klasie... Buuuuu, mialem taka klase w gimnazjum.. dobrze ze teraz tak nie jest... ;] A najlepiej jak wszyscy mieli uciec i zostawaly 2-3 osoby :| Co tam wychowawczyni zrobi ;] Co za naród :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Ja nie byłem w budzie w ale do szkoły przyszły 2 osoby z klasy :blink: poszły po 1 lepcji do domu i tak nie było nikogo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 powinno sie weryfikowac takie nieobecnosci i obnizac zachowanie, to by bylo odpowiednie i nauczyloby was ze szkola to szkola, a nie glupie zabawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 (edytowane) okazało się, że z naszej klasy na wagary poszło tylko !!!5 słownie pięć!!! osób licząc mnie i mojego kumpla. Z tego jeden synek uciekł z jednej godziny, a potem wystraszył się i wrócił do szkoły z usprawiedliwieniem od mamusi... Żałosne... A tak wszyscy się chwalili, jakto oni w dzień wagarowicza pójdą na wagary. Nie dość że te koły myślą, że jak się pochwalą, że pójdą sobie na wagary to mogą szpanować, że są cool ziomale co się niczego nie boją, to jeszcze jak przyjdzie co do czego to się boją robią zupełnie co innego... Dobrze, że wychowawca był wyrozumiały i nie ukarał wagarowiczów. Ehh... Takie są uroki chodzenia do siódmego gimnazjum w Małopolsce pod względem wyników testów gim. Na swoje usprawiedliwienie dodam, że wiedziałem jak będzie w mojej szkole i nie chciałem tam iść ale zadziałały siły wyższe... :( Sorry za częściowy OT Edytowane 22 Marca 2005 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 okazało się, że z naszej klasy na wagary poszło tylko !!!5 słownie pięć!!! osób licząc mnie i mojego kumpla. Z tego jeden synek uciekł z jednej godziny, a potem wystraszył się i wrócił do szkoły z usprawiedliwieniem od mamusi... Żałosne... A tak wszyscy się chwalili, jakto oni w dzień wagarowicza pójdą na wagary. Nie dość że te koły myślą, że jak się pochwalą, że pójdą sobie na wagary to mogą szpanować, że są cool ziomale co się niczego nie boją, to jeszcze jak przyjdzie co do czego to się boją robią zupełnie co innego... Dobrze, że wychowawca był wyrozumiały i nie ukarał wagarowiczów. Ehh... Takie są uroki chodzenia do siódmego gimnazjum w Małopolsce pod względem wyników testów gim. Na swoje usprawiedliwienie dodam, że wiedziałem jak będzie w mojej szkole i nie chciałem tam iść ale zadziałały siły wyższe... :( Sorry za częściowy OT 1343143[/snapback] Kujony, lizusy... :P [joke, so no offence ;)] U mnie jest podobnie. A ja wychodze z zasady że albo wszysyc idą albo nikt... I jeszcze przez te 3 lata nie miałem sytuacji żeby wszyscy poszli - co za tym idzie też zostawałem :D Podziwiam za to te osoby które ani słowa nie mówia i po prostu znikają :D Nie ma wtedy zbędnych przechwalań, pozerstwa itepe ;) Poza tym nawet nie myslalem zeby wczoraj isc gdzies - 2 tygodnie wolnego mi wystarczylo :D A i tak byliśmy na kapuście :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 u mnie w kalsie zerwaly sie lacznie ze man 2 osoby i oboje wyszlismy z 2 godzin ;) i nie wiem co to za szpan......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Ja to mam wagary codziennie na uczelni :-P w poprzednim semestrze na 7 wykładów chodziłem na 3 a czasem na 4 w tygodniu... No na labki trzeba niestety chodzić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 a ja mam taki problem. moja klasa ogólnie jest spoko, ale zawsze jak padnie pomysł, żeby zwiać chociaż by z religii, to wszyscy chętni, oprócz 5-7 osób, kujonków, lizusków i dup.a potem blada :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Sysak którreto gimnazjum i gdzie? Bo u mnie też się wszyscy chwalili co oni nie są że to ostania klasa to można sobie pójść, a przyszli nawet Ci co do szkoły normlanie nie hcodzą:P Więc wiesz. A u mnie 12 to raczej nie taka dobra szkoła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 okazało się, że z naszej klasy na wagary poszło tylko !!!5 słownie pięć!!! osób licząc mnie i mojego kumpla. Z tego jeden synek uciekł z jednej godziny, a potem wystraszył się i wrócił do szkoły z usprawiedliwieniem od mamusi... Żałosne... A tak wszyscy się chwalili, jakto oni w dzień wagarowicza pójdą na wagary. Nie dość że te koły myślą, że jak się pochwalą, że pójdą sobie na wagary to mogą szpanować, że są cool ziomale co się niczego nie boją, to jeszcze jak przyjdzie co do czego to się boją robią zupełnie co innego... Dobrze, że wychowawca był wyrozumiały i nie ukarał wagarowiczów. Ehh... Takie są uroki chodzenia do siódmego gimnazjum w Małopolsce pod względem wyników testów gim. Na swoje usprawiedliwienie dodam, że wiedziałem jak będzie w mojej szkole i nie chciałem tam iść ale zadziałały siły wyższe... :( Sorry za częściowy OT 1343143[/snapback] Lol moje byłe gimnazjum jest na ostatnim miejscu w mazowieckim :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 (edytowane) Gimnazjum im. Stanisława Wyspiańskiego w Kętach. @ Bruce -No ja właśnie też nie wiem, ale chyba ich spytam :P Edytowane 22 Marca 2005 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 A ja poszedłem do sqla :P u nas klasa jest beznadziejna. Z 28 osób zawsze ~5-10 zostaje więc ja też bo nie chcę mieć pewalone :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Gimnazjum im. Stanisława Wyspiańskiego w 1343247[/snapback]Sysak to my chyba niedaleko mieszkamy :> Libiąż kojarzysz? A ja poszedłem do sqla :P u nas klasa jest beznadziejna. Z 28 osób zawsze ~5-10 zostaje więc ja też bo nie chcę mieć pewalone :P 1343293[/snapback] Teraz idziemy pon-śr, czyli od jutra wolne ;) Dzisiaj było 12 osób - looz ;) Spotkaliśmy kumpli jak wracaliśmy, dowiedzieliśmy się że mieli 0,7 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...