Fakir Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Interesuje mnie zestaw Genius SW 5.1 Home Theater. Napiszcie jakie były odczucia po zmianie creativów na ten sprzęt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Interesuje mnie zestaw Genius SW 5.1 Home Theater. Napiszcie jakie były odczucia po zmianie creativów na ten sprzęt :) 1340055[/snapback] SLyszalem T5400 i mialem okazje slyszec SW 5.1 ... :mrgreen: przy Geniusie... Creativy to zabawki dla dzieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 No ja mam 5400 ale słyszałem już Genius SW 5.1 Home Theater i na wakacje je wymieniam.......Są poprostu lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...