ppp19 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 odrazu powiem ze szukalem... jak instakluje 3dmarjka 2001se to wymaga on odemnie directx 8 a ja mam zaistalowaniego 9c... prubowalem juz odistalowywac i wgywac starsze wersje directx i bez skutuku... prosze o pomoc bo chcielam przetestowac na nowym systemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) Ale po co chcesz zmieniać directX na starszy ??? Przecież jak bedzies zchcaił pograć w jakąs nowszą gierke czy 3dMarka 03/05 to i tak bedziesz musiał miec 9.0/9.0c. Zostaw w spokoju tego 9.0c a nie zmieniasz na starsze (tym bardziej że twoja grafa w pełni wykorzystuje DX9.0) BTW "nie prubowałem" tylko próbowałem Edytowane 21 Marca 2005 przez yosultan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 patch dla wersji 3.3.0 rozwiazuje problem niekompatybilnosci z nowszymi dx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...