flasht Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) Zacznijmy od poczatku... 1. Mam jakies noname'y 2x512... dzialaja mi 2.5-3-3-8 bodajze... lepiej dokupic kolejne 2x512 i miec 2GB ramu czy lepiej je sprzedac i kupic cos porzadniejszego? (Prosilbym o jakies powazne opinie, a nie "ja bym wzial HyperX bo mi ladnie brzmi" :P) Dodam tylko tyle ze bede zmienial kompa na Venice A64 (bede chcial 3Ghz na nim wykrecic jesli sie uda). 2. Patrzylem na DDR2 533 i wszystkie maja CL4 ... czy to aby nie za duzo?! Przeciez jak mam takie pamieci DDR400 na CL2.5 to te DDR2 533 na CL4 beda dzialaly prawie 2 razy wolniej?! (albo i nie?) Edytowane 21 Marca 2005 przez flasht Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Sprobuj je najpierw wlozyc ;x :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Sprobuj je najpierw wlozyc ;x :mur: 1340411[/snapback] Hehe ;-) Oj nie kazdy musi sie znac na wszystkim ;-) Akurat pamieciami to ja sie nigdy nie zajmowalem ;-) Inne sloty sa? To dobrze!!! Przynejmniej ten wybor bedzie latwy :) A i jeszcze mam 3 pytanie... Czy to jak pamieci sie kreca ma wplyw na to jak sie procek kreci? A jesli nie to czy w asynchro nie dziala to duzo wolniej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BNX Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Hmmm , Ty chcesz DDR 2 do AMD 64 ? BiG LOL :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) Hmmm , Ty chcesz DDR 2 do AMD 64 ? BiG LOL :P 1340441[/snapback] Konkrety panowie konkrety :-) Nie kazdy jest takim znawca jak wy... nie mowiac juz o tym ze ja wcale nie chce DDR 2 :D Edytowane 21 Marca 2005 przez flasht Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Konkrety panowie konkrety :-) Nie kazdy jest takim znawca jak wy... nie mowiac juz o tym ze ja wcale nie chce DDR 2 :D 1340454[/snapback] jezeli chcesz Vincenta to nie chcesz ddr2 bo on nie bedzie wspolpracowal z ddr2, AMD dopiero wprowadzi obsluge ddr2 wraz z wprowadzeniem socketM ( czy 2M nie pamietam ). Najlepiej kup Adaty Vitessa na tccd - luks-pl juz ich nie ma , tzn koncza sie pamieci na tccd :-| , ma za to inne na samsungach tccd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...