Gość BarTweak Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) Dobra sam sobie poradziłem :P nie było tematu :D Edytowane 21 Marca 2005 przez Bart17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO_ONE Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 a mozna wiedziec skad wziales sterowniki bo te w Mandrake 10 acx100 nie dzialaja moze mi pozmoesz? bede bardzo wdzieczny za pomoc pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 hmm jeśli Ci pod susłem nie działają te systemówki to weź sobie zainstaluj pakiet "ndiswrapper" i pod konsola je zainstaluj potem tylko skonfiguruj w kreatorze... potem wpisz pod konsola modprobe i nazwa tego polaczenia jakie nawales w kreatorze np. "modprobe wlan0" Mnie osobiscie poszlo na systemowkach ;) hmm jak sobie nie poradzisz to tutaj jest FAQ, ale pełne błedów mnie osobiscie to nie pomoglo ;) Oto sznurek: http://suse.ehelp.pl/modules/articles/article.php?id=39 Jeszcze polecam forum: forum.suse.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO_ONE Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 a co jesli system karte widzi tzn wchodze do hardrake czy co takiego i jest karta pieknie ladnie jest zainstalowana(sterownik acx100_pci) ale jak chce skonfigurowac polaczenie to wybieram sterownik potem pyta sie jak skonfgurowac wybieram automatycznie i koniec znowu jestem w tym samym miejscu, wktorym zaczalem? Lana ustawilem bez problemowo mozesz mi to wytlumaczyc?? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) sprobuj wpisac: modprobe acx100_pci zeby linux zaskoczyl, ze ma to zainstalowane, a nie szukal gdzies... btw: ten post mial byc usuniety, co do mdk to nie polecam tego [brzydkie określenie na linuksa]a. Edytowane 24 Marca 2005 przez Bart17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...