Skocz do zawartości
FumFel_20

Dayton GF3 TI200

Rekomendowane odpowiedzi

Siema.

Dzisiaj dostane (kupie) od kumpla GF3TI200 firmy Dayton.Czy ktoś z was ma tą grafe bo chcem sie dowiedzieć jak mocno można ją podkręcić i czy wogule warto kupować tą grafe bo przyznam szczerze że o firmie słysze pierwszy raz :)

I jeszcze jedno, zna ktoś z was może strone główną producenta tej karty bo naprawde niemoge znaleźć :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj gf3ti200 PalitDaytona64mb 175/400@240/560 dalej nie próbowałem.

Przy tych ustawieniach bez problemu przeszła dwa razy 3dmarka bez jakichkolwiek artefaktów (kreciłem przy otwartej obudowie)

Na stałe chodzi 220/520 od ok. 2 tygodni, bez zwisów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema.

Dzisiaj dostane (kupie) od kumpla GF3TI200 firmy Dayton.Czy ktoś z was ma tą grafe bo chcem sie dowiedzieć jak mocno można ją podkręcić i czy wogule warto kupować tą grafe bo przyznam szczerze że o firmie słysze pierwszy raz :)

I jeszcze jedno, zna ktoś z was może strone główną producenta tej karty bo naprawde niemoge znaleźć :(

Możesz napisać za ile ją kupujesz.

Ja przymieżam sie do sprzedania mojej karty i chciałbym zasięgnąć informacji. Tak właściwie to od jutra jest do wzięcia o ile jutro dostanę Ti4200 MSI.

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurna jeszcze kumpel nie przyjeżdża z grafa :(

I dlatego zadam jedno pytanie.Czy to prawda że GF3TI200 jest taką wersją light TI500 i nie obsługuje Pixel oraz Vertex Shader?

Ktoś mi tak niedawno powiedział i chcem sie dowiedzieć czy to prawda jest, pomóżcie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AFAIR GF3Ti200 obsluguje Pixel  Shader i Vertex Shader :) A czy jest wersja light ? No w sumie jest, bo ma nizsze taktowania od GF3Ti500 :) Ale spokojnie da sie to nadrobic a nawet przewyzszyc :) Power of OC 8)

Przewyższyć Ti500 to trochę zabawy jest, ale = nie powinno być kłopotu.

Temu komuś musiało się coś pomylić z GF4MX4?0.

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...