starywariat Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Temperature w budzie oczytuje dobrze, stabilne 32-33, jedna co do proca to skacze od 5 do 50, odczyty takie sa z jakiegokolwiek programu. Czy to plyta tak ma? Mam semprona 2300+@2.2Ghz, a chciałbym miec podglad na skutki podkrecania. To samo tyczy sie napiec, jedynie dobrze pokazuje Vcore 1,58V, pozostale to jakies bzdury, gdyby odczyty byly prawdziwe juz dawno by sie wszystko popalilo. Czy macie pomysl co z tym zrobic, i jak do tego podchodzic? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dereka Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Temperature w budzie oczytuje dobrze, stabilne 32-33, jedna co do proca to skacze od 5 do 50, odczyty takie sa z jakiegokolwiek programu. Czy to plyta tak ma? Mam semprona 2300+@2.2Ghz, a chciałbym miec podglad na skutki podkrecania. To samo tyczy sie napiec, jedynie dobrze pokazuje Vcore 1,58V, pozostale to jakies bzdury, gdyby odczyty byly prawdziwe juz dawno by sie wszystko popalilo. Czy macie pomysl co z tym zrobic, i jak do tego podchodzic? pzdr 1340493[/snapback] Też mam tą płyte i ona tak ma.Poprostu pewnie w celach oszczedności nie pomontowali wszystkich czujników czy jakiegoś układu od kontroli napięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad9100 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 spróbójcie everest-a inne w aidzie skakało cpu też a w tym pokazuje dobrze to chyba była wina programów bo przeciez w biosie pokazywała normalnie przynajmniej u mnie ja mam inną sprawe chciałem się dowiedzieć czy ta płyta ma rozdzielne fsb dla proca i innych podzespołów ? bo jak płya chodziła 0.5 roku z fsb 166 to dysk siadł (może przypadkiem nie jestem pewien) a teraz przyjechał z serwisu nowy dysk i nie chce go spalic mam nadzieje że wszystko dobrze wyjaśniłem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...