Skocz do zawartości
dymy

MYSZ SAMSUNG OPTYCZNA OMS3P

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm....  cały czas myśle nad myszką...

..Samsunga jush mialem, obejrzalem i odradzam. fajna ale to naprawde myszka (na damska raczke ok). i te wciecia po bokach. dodatkowo poteguja efekt malenkosci. jednym zdaniem. do meskiej lapy sie nie nadaje. ale powaznie mysle teraz o a4tech'u optycznym. takim srebrnym (nie pamietam modelu). git jest to ze w odroznieniu od Logi ma przycisk pod kciukiem i chyba tanszy. moze ktos z was go jush ma?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm....  cały czas myśle nad myszką...

..Samsunga jush mialem, obejrzalem i odradzam. fajna ale to naprawde myszka (na damska raczke ok). i te wciecia po bokach. dodatkowo poteguja efekt malenkosci. jednym zdaniem. do meskiej lapy sie nie nadaje. ale powaznie mysle teraz o a4tech'u optycznym. takim srebrnym (nie pamietam modelu). git jest to ze w odroznieniu od Logi ma przycisk pod kciukiem i chyba tanszy. moze ktos z was go jush ma?
A4Tech WOP-35 dwie rolki i 5 przyciskow

http://www.a4tech.com.tw/a4techenglish/mouse-index.htm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

..opto 325 a4tech'a tesh mi nie siedzi. ma cholernie wysokie podbicie dloni a ja mam troszke krotkie palce ..i troche zbyt kosmiczny ma design. wziolem Logi M-BJ67B ale moge jeszcze wymienic. ktos zna ta myche? bo jest o 15 zetow drozsza od swojej kolezanki z numerkiem 69 i zastanawiam sie czy rozni je tylko wyglad?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...