luk7 Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 ja mam samsung optical wheel mouse i jestem naprawde zadowolony!! sam sie wczesniej zastanawialem nad logitechem a za 2 krotnie nizsza cene jest naprawde OK!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Hmm.... cały czas myśle nad myszką.....Samsunga jush mialem, obejrzalem i odradzam. fajna ale to naprawde myszka (na damska raczke ok). i te wciecia po bokach. dodatkowo poteguja efekt malenkosci. jednym zdaniem. do meskiej lapy sie nie nadaje. ale powaznie mysle teraz o a4tech'u optycznym. takim srebrnym (nie pamietam modelu). git jest to ze w odroznieniu od Logi ma przycisk pod kciukiem i chyba tanszy. moze ktos z was go jush ma? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Hmm.... cały czas myśle nad myszką.....Samsunga jush mialem, obejrzalem i odradzam. fajna ale to naprawde myszka (na damska raczke ok). i te wciecia po bokach. dodatkowo poteguja efekt malenkosci. jednym zdaniem. do meskiej lapy sie nie nadaje. ale powaznie mysle teraz o a4tech'u optycznym. takim srebrnym (nie pamietam modelu). git jest to ze w odroznieniu od Logi ma przycisk pod kciukiem i chyba tanszy. moze ktos z was go jush ma? A4Tech WOP-35 dwie rolki i 5 przyciskow http://www.a4tech.com.tw/a4techenglish/mouse-index.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 ..opto 325 a4tech'a tesh mi nie siedzi. ma cholernie wysokie podbicie dloni a ja mam troszke krotkie palce ..i troche zbyt kosmiczny ma design. wziolem Logi M-BJ67B ale moge jeszcze wymienic. ktos zna ta myche? bo jest o 15 zetow drozsza od swojej kolezanki z numerkiem 69 i zastanawiam sie czy rozni je tylko wyglad? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...