prodisz Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) Rok temu składając komputer, kupiłem sobie 256MB ramu TwinMos na kościach M.Tec. Czy teraz dokupując drugi moduł (również na kościach M.Tec), będę mógł cieszyć się pracą pamięci w trybie dual chanel?? Słyszałem, że najlepiej używać pamięci o zbliżonych numerach seryjnych. Proszę o pomoc!! Pozdrowienia Edytowane 21 Marca 2005 przez prodisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 mozliwe ze beda smigac lub tez nie , nie sprawdzisz to sie nie przekonasz , tak to mozna gdybac i gbybac , ja to mysle ze nie bedzie problemu z praca w dualu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 A jaką masz pł,główną?MOże być raczył podać więcej informacji...Nikt nie jest jasnowidzem...A co do pamięci jeżeli masz ABITA NF7 to zapomnij, Twinmosy na M.Tecach nie chodzą na NF7 w dulau...są problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanex Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 A jaką masz pł,główną?MOże być raczył podać więcej informacji...Nikt nie jest jasnowidzem...A co do pamięci jeżeli masz ABITA NF7 to zapomnij, Twinmosy na M.Tecach nie chodzą na NF7 w dulau...są problemy. 1340718[/snapback] twinmos 2x256 cl 2.5 ddr 400 na kosciach m.tec. pracuja w dualu na abit nf-7, do tego barton 2500@3200. od ponad roku bez zadnych problemow. pamieci nie sa z dual kita, ale numer seryjny rozni sie tylko 3 ostatnimi cyframi...jezeli to ma jakiekolwiek znaczenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Mi 256MB mteca smiga z 512MB infineona na bh-6 i zero problemow przy 200mhz. Wyzej niedlugo bede testowac ale single max dla mteca to bylo 2.5-3-3-x 227FSB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...