Galago De Codi Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Ello szukałem w wyszukiwarce i znalazłem pare sposobów by w pleksie wyciąc otwór... Jaka metoda bedzie najlepsza.. mam wyzynarkę ale odpada bo juz z pleksy sa zciągniete papiery, i sioe mi porysuje (slaba jest nawet nalepic bym się bał nowych by nie miec rys.. myslalem o cyrklu z igłami na dwóch "nogach" i po prostu przegrawerowanie tego na wylot lub ostatecznie wiertarka i 20929078320 mini dziurek ktore powinny się połączyc w koło.. :) No jeszcze jest otwornica.. ale po przykladzie z biurkiem i otwornicą (szramy w odleglosci 3cm dookoła dziury.. to chyba odpada.. :mur: Co radzicie modery :) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Mam zły dzien i zle trafiłes na mnie ... radze Ci lepiej poszukac, bo o sposobach ciecia plexy i rżniecia ..... było juz hohohoh albo i wiecej razy. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Otwornice do drewna najgorszej jakosci cena ok 5-10zł na pewno uda sie tym wyciac ładny okragły otwór TOPIC do zamkniecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vacpan Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 A ja ciąłem tak : Wziąłem puszke po tuńczyku ( okrągła była , 8,2 cm średnicy ). Otworzyłem, tuńczyka wywaliłem w miske, puszke umyłem, potem rozwaliłem ( kombinerkami ) dno więc miałem 1 okrągłu otwór i z drugiej strony dziurę. Potem ładnym otworem przykleiłem (klejem z pistoletu) od obudowy ( ciąłem plastik ale z pleksą chyba by było tak samo ) i lutownicą do lutowania rynien wypaliłęm otwór. Potem wyrównałęm małą oporówką , lekko pilniczkiem i jest :). Nawet nieźle wyszło, gdyby nie to ze ciut spłaszczyłem puszke i upaćkałęm sie tuńczykiem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 niezły harkor :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 "lub ostatecznie wiertarka i 20929078320 mini dziurek ktore powinny się połączyc w koło.. " Myślę że ta metoda jest najlepsza potem pilnik a i tak porysujesz plekse papierek ścierny na wode, pasta polerska i doprowadzisz do ideału Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Polecam artykuł Grzecha - http://www.mod-works.com/index.php?option=...d=665&Itemid=31 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 co wy tu gadacie najłatwiej jest wyciac otwornica do drewna otwór jest idealny i trwa to 10 minut w sumie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 co wy tu gadacie najłatwiej jest wyciac otwornica do drewna otwór jest idealny i trwa to 10 minut w sumie 1342821[/snapback] Niskie obroty wiertarki i bardzo delikatnie bo pęknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Ja będę próbował nożem do cięcia płytek ceramicznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...