Skocz do zawartości
felek14

Do Speców Od Kart Tv !

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam problem z dzwiękiem. Kartę mam Leadtek PVR2000 (LR6632). Kiedy coś nagram z tv to jak puźniej odtworzę to głos jest wspaniały. Czyli audio wchodzi ,ale dlaczego nic nie słychać podczas normalnego oglądania? Karte mam SB Live 5.1. Karty z dzwiękówkę (w tym modelu) chyba się nie łączy z kartą tv? Próbowałem już chyba wszystkiego. Nawet wywaliłem SB i głos wziołem z płyty gł.

Nie ma tam żadnego gniazda. Tak jak pisałem jak nagram coś np. z polsatu to jak puźniej odtworze w np. allplayerze to jest i obraz i dzwięk.

Bardzo serdecznie dziękuje za pomoc wszystkim i pozdrawiam.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Edytowane przez felek14

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem, czy to moze mieć jakiś związek z tą sprawą ale po wejściu we właściwości karty muzycznej (menedżer urządzeń) w zakładce właściwośći jest coś takiego jak Urządzenia wejścia liniowego, a w tych właściwościach jest napisane: Creative Inf(WDM) Stan: sterownik właczony, ale nie funkcjonuje prawidłowo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisze przecież żebyście grzebali w ustawieniach karty w dołaczonym oprogramowaniu. Ja miałem line in.

1341405[/snapback]

No ja w AudioHQ odpaliłem speaker czy jakoś tak, i tam było line-in, włączyłem i dalej nie działa :(

Ja tej funkcji nie mam , chyba że źle szukam.

Ja mam to dokładnie w tym samym miejscu :(

BTW Są jakieś nowe sterowniki do SBlive! Player 5.1, które w 100% działają na XP ?

Edytowane przez Kamil(ek)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi