felek14 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) Witam. Mam problem z dzwiękiem. Kartę mam Leadtek PVR2000 (LR6632). Kiedy coś nagram z tv to jak puźniej odtworzę to głos jest wspaniały. Czyli audio wchodzi ,ale dlaczego nic nie słychać podczas normalnego oglądania? Karte mam SB Live 5.1. Karty z dzwiękówkę (w tym modelu) chyba się nie łączy z kartą tv? Próbowałem już chyba wszystkiego. Nawet wywaliłem SB i głos wziołem z płyty gł. Nie ma tam żadnego gniazda. Tak jak pisałem jak nagram coś np. z polsatu to jak puźniej odtworze w np. allplayerze to jest i obraz i dzwięk. Bardzo serdecznie dziękuje za pomoc wszystkim i pozdrawiam. Edytowane 21 Marca 2005 przez felek14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil(ek) Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 ja mam to samo przy SBLive! ale z tunerem AVerTV :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonTER Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Musisz ustalić na co ma wychodzić dźwięk z karty. (ustawienia samej karty i panel sb). Ja miałem samoróbke kabek aux w aver media :) Powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil(ek) Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 nie wiem, czy to moze mieć jakiś związek z tą sprawą ale po wejściu we właściwości karty muzycznej (menedżer urządzeń) w zakładce właściwośći jest coś takiego jak Urządzenia wejścia liniowego, a w tych właściwościach jest napisane: Creative Inf(WDM) Stan: sterownik właczony, ale nie funkcjonuje prawidłowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felek14 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Ja tej funkcji nie mam , chyba że źle szukam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonTER Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Pisze przecież żebyście grzebali w ustawieniach karty w dołaczonym oprogramowaniu. Ja miałem line in. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felek14 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) Taki ma opcje , które wszystki sprawdziłem. Kiedy np. sciszam pilotem to szum w głośnikach też sie scisza. Edytowane 21 Marca 2005 przez felek14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil(ek) Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 (edytowane) Pisze przecież żebyście grzebali w ustawieniach karty w dołaczonym oprogramowaniu. Ja miałem line in. 1341405[/snapback] No ja w AudioHQ odpaliłem speaker czy jakoś tak, i tam było line-in, włączyłem i dalej nie działa :( Ja tej funkcji nie mam , chyba że źle szukam.Ja mam to dokładnie w tym samym miejscu :( BTW Są jakieś nowe sterowniki do SBlive! Player 5.1, które w 100% działają na XP ? Edytowane 22 Marca 2005 przez Kamil(ek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...