Duro Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Ostatnio sprawdzając ceny w sklepie Pclab zauwążyłem radeona X800 PRO firmy Microstar za 1190zl. Problem polega na tym, że te same karty innych firm kosztują o 400 zl więcej. Czy to jest aby na pewno wersja PRO i czy w razie czego mogę odesłać tą kartę i dostać zwrot kasy? Mam płytę główną AGPx4, ale miałem juz geforca ti4200 i fx5600 i wszystko chodziło, czy w takim razie bedzie chodzić i ta karta? Proszę o szybką pomoc. http://sklep.pclab.pl/index2.php?id2=menu_...56TD&kat=&pkat= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Ten sklep (barwkomp) jest raczej pewny. Jeśli to jakaś pomyłka to raczej zamiast niewłaściwej karty dostaniesz maila z wyjasnieniem. Cena jak jakiegoś droższego x800. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 X800Pro Sapphire w PCP kosztuje 1350zł, raczej to nie pomyłka, ale można wysłać maila z zapytaniem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...