rabi_ Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) Witam, Czy udało sie komuś zamontować Zalmana CNPS7000B-Cu na Abicie IC7-G? Chciałem zmienić chłodzenie na procku właśnie na tego Zalmana tylko kolega powiedzial mi ze mozliwe ze nie da sie zainstalowac po bedzie przeszkadzal radiator od chipsetu lub kondensatory. Pozdrawiam. Edytowane 21 Marca 2005 przez rabi_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 miałem 7000A założonego i nic nie przeszkadzało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabi_ Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 A niech to! Jedni mi mowia ze sie nie da bo przeszkadza radiator chipsetu a inni ze spokojnie moge kupowac Zelmana. Sam juz nie wiem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Hmmm ja wlaśnie chce kupic abita IC7 dlatego , zeby zmiescil sie Zalman 7700 Cu. Na oryginalnej stronie zalmana nie ma tej plyty na "czarnej liście" , pozatym widzialem na necie zdjecia z zamontowanymi zalmanami/pentagramami. Mam jedno pytanko , jak czyta sie ZALMAN. "calman" , "zalman" "żelmen :lol:" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Tez mam ta plyte i zalmana i wszystko cacy pasuje wiec nie wiem skad Twoje plotki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabi_ Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Chyba go kupie (159 zł w komputroniku). Jak cos bedzie nie tak to moze uda mi sie go sprzedac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 rabi_ napisał(a): Chyba go kupie (159 zł w komputroniku). Jak cos bedzie nie tak to moze uda mi sie go sprzedac. 1341332[/snapback] oj ziomie nie marudz pasuje i nic nie przeszkadza - sprawdzone na własnej mobo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...