Adam_TVS Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Witam. Zainstalowałem Windows 2003 Server... i niby wszystko okej ale jakoś wydaje mi się że coś ze sterownikami karty graficznej jest nie tak bo filmy żabkują, i ogólnie system chodzi powoli. W Dxdiag... w zakładce z funkcjami DirectX pisze "niedostępny". Instalowałem sterowniki pod XP. Czy jest na to jakaś rada? Pozdrawiam serdecznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) directx instalowałeś :>? stery do ati omegi polecam.a i włącz przyśpieszenie sprzętowe. Edytowane 21 Marca 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Hmmm problem rozwiązany. Ale dziwna sprawa... bo pierwsze co zrobiłem to właśnie sprwadziłem czy przyśpieszenie sprzętowe właczone jest i było włączone ale działało lipnie... no i teraz jak powiedziales żebym to sprawdził to postawowiłem jeszcze raz zerknąć no i... wyłączone było... nie wiem jak to sie mogło stać :| :) Ale tak czy siak dzięki za zainteresowanie się tematem i pomoc :) Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...