Skocz do zawartości
k a m e r e k

Laptop Z Najlepszym Lcd To..

Rekomendowane odpowiedzi

w czołówce notebookowych LCD są UltraSharpy Delloweskie i X-Britey od Sony Vaio. Jeżeli planujesz zakup della to sie nie zawiedziesz, jeżeli sony to tez sie nie zawiedziesz bo mają (podobno) jeszcze lepszy wyświetlacz;) ale aktualnie Dellowskie WUXGA uwazam za dzielo sztuki:]

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z tym co kolega napisał wyżej.

Toshiby mają świetne ekrany. Niektóre Fujitsu-Siemens również.

1341772[/snapback]

napisz proszę które Fuitsu - Siemens mają Twoim zdaniem świetne wyświetlacze

wyświetlacz z lapka Toshiba Satellite M30X-113 nie przypadl mi za bardzo do gustu - słabe kąty widzenia.

Edytowane przez tse_tse

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W mojej  Toshibie jest zamontowana matryca z technologia truebrite dzieki czemu kolory sa jak zywe a katy widzenia jak na lapka duze. Kazdy kto widzial mojego lapka potwierdza ze obraz jest bardzo niezly, dlatego ja stawiam na Toshibe ;)

1367384[/snapback]

znajdź mi lapka Toshiby z tą matrycą i 128MB kartą graficzną (ale nie X300 - wydajność poniżej MR 9700 nie wchodzi w grę), cena nie może przekroczyć 8000 zł., a będę skakał do sufitu ze szczęścia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a propos sony vaio - czy ekran x-black to nowasza wersja x-bright? a moze jakas lekka sciema i zupelnie zwykly? oczywiscie wg strony sony top latest technology, ale wiadomo - przeciez oni to produkuja:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam, miałem już sporo laptopów, do pewnego czasu za najlepszą uważałem black onyx z sony vaio (dokładnie model pcg grt 100) ale gdy zobaczyłem matryce z della inpsiron 9300 to nie wiem czy można zrobić coś lepszego;

Ta matryca bije na głowe wszystko co widziałem, wg mnie jest lepsza niż sony xbrite, porównywałem je obok siebie. Kąt widzenia nie ma praktycznie wpływu na odbierany obraz, niezależnie czy patrzymy z dołu czy z góry (w sony delikatnie przyciemnia) kolory niesamowite, jasność powala, laptopa można używać w pełnym słońcu za plecami;

pozdrawiam

KS

Edytowane przez varna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi