k a m e r e k Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 No wlasnie laptop z najlepszym LCD , wazacy do 3,5kg/ z grafiką ati/nvidia min 64mb/procesor min pentium centrino 1,5 lub athlon m ~2000 to.. ? Wasze typy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 jak kupowałem swojego to przyokazji obejrzalem sobie jeszcze pare innych lapciakow i jak dla mnie to najladniej wyglądal wyświetlacz tej toshiby: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14494 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRX Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Zgadzam się z tym co kolega napisał wyżej. Toshiby mają świetne ekrany. Niektóre Fujitsu-Siemens również. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 a montowane w dellach wide ultrasharp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobo05 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 w czołówce notebookowych LCD są UltraSharpy Delloweskie i X-Britey od Sony Vaio. Jeżeli planujesz zakup della to sie nie zawiedziesz, jeżeli sony to tez sie nie zawiedziesz bo mają (podobno) jeszcze lepszy wyświetlacz;) ale aktualnie Dellowskie WUXGA uwazam za dzielo sztuki:] Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 dellowska matryca jest rzeczywiscie bajeczna, ale pokornie przyznaje ze sony ma jeszcze lepsza :D - tylko cenowo jest nieatrakcyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tse_tse Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) Zgadzam się z tym co kolega napisał wyżej. Toshiby mają świetne ekrany. Niektóre Fujitsu-Siemens również. 1341772[/snapback] napisz proszę które Fuitsu - Siemens mają Twoim zdaniem świetne wyświetlacze wyświetlacz z lapka Toshiba Satellite M30X-113 nie przypadl mi za bardzo do gustu - słabe kąty widzenia. Edytowane 29 Marca 2005 przez tse_tse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 pamietaj ze wielu producentow robi jak dell, to ze kupujesz jakis konkretny model nie znaczy ze zawsze dostaniesz taka samam matryce - dell ma 3 producentow - samsung, lg i cos jeszcze (nie pamietam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 W mojej Toshibie jest zamontowana matryca z technologia truebrite dzieki czemu kolory sa jak zywe a katy widzenia jak na lapka duze. Kazdy kto widzial mojego lapka potwierdza ze obraz jest bardzo niezly, dlatego ja stawiam na Toshibe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tse_tse Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 W mojej Toshibie jest zamontowana matryca z technologia truebrite dzieki czemu kolory sa jak zywe a katy widzenia jak na lapka duze. Kazdy kto widzial mojego lapka potwierdza ze obraz jest bardzo niezly, dlatego ja stawiam na Toshibe ;) 1367384[/snapback] znajdź mi lapka Toshiby z tą matrycą i 128MB kartą graficzną (ale nie X300 - wydajność poniżej MR 9700 nie wchodzi w grę), cena nie może przekroczyć 8000 zł., a będę skakał do sufitu ze szczęścia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pauli Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 a propos sony vaio - czy ekran x-black to nowasza wersja x-bright? a moze jakas lekka sciema i zupelnie zwykly? oczywiscie wg strony sony top latest technology, ale wiadomo - przeciez oni to produkuja:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
varna Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) witam, miałem już sporo laptopów, do pewnego czasu za najlepszą uważałem black onyx z sony vaio (dokładnie model pcg grt 100) ale gdy zobaczyłem matryce z della inpsiron 9300 to nie wiem czy można zrobić coś lepszego; Ta matryca bije na głowe wszystko co widziałem, wg mnie jest lepsza niż sony xbrite, porównywałem je obok siebie. Kąt widzenia nie ma praktycznie wpływu na odbierany obraz, niezależnie czy patrzymy z dołu czy z góry (w sony delikatnie przyciemnia) kolory niesamowite, jasność powala, laptopa można używać w pełnym słońcu za plecami; pozdrawiam KS Edytowane 10 Maja 2005 przez varna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...