emilooos Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) Witam all. Screenik z gry CS:S, mapka office ;) Rozpoznajemy części :rolleyes:. Proszę o podanie firmy modelu danego urządzenia komputerowego lol. Powodzenia! Jak coś to linkacz bo moze się pojawić czerwony krzyzyk :) - http://p.k.studio.w.interia.pl/lol2.JPG Edytowane 21 Marca 2005 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Eee ja chyba nie rozpoznam żadnej części. Ale ten pistolet to chyba glock :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Zmniejsz rozmiar obrazka, albo wstaw link. Kurde powiedzialem to jakbym byl moderatorem :D ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) HDD to seagate chłodzonko na płycie to jakiś cooler master, płyta to via K8t890. + Puszka w śmietniku to moutain dew ;-) Jak coś to niczego nie jestem pewien poza chłodzeniem Edytowane 21 Marca 2005 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 No no :D Rozmiar zaraz zmniejsze, chcialem zeby bylo widoczne... Ja jeszcze tutaj kojarze grafike myszke i dźwiękówe :wink: Chyba, że ten Mountain Dew w kiblu też sie liczy lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Audigy 2 ZS, LGx52, mycha Microsoftu i Codegen 300W :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Audigy chyba tak :) Mycha Microsoftu na dodatek IE4.0 A zasiłke jak wyczaiłeś :blink: :D ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Taaa a karta to pewno jakis Radek 9800 - Sapphire ? ;] A Codgen to to nie jest :D chyba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 9600 też może być... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Taaaa grafa odgadnięta :D Czyżby zamieszczenie radzia w kompach mialo jakiś głębszy podtext :> To juz chyba jasne dlaczego gry valve są optymalizowane pod radki :> Ps. Jeszcze pamiątki szło odrąbać, ale mi sie zapomniało :unsure: Pamiętam ze jakieś szarawe były - moze OCZ :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Ja mam tylko pytanie - dlaczego grafika jest w wersji specjalnej "tyl na przod"? ;) Czyzby obudowa zostala wyposazona w wyjscia VGA z przodu? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Buahahaha tego sie nie dopatrzyłem 8) Wg. mnie kabelek wejzdza do srodka budy czy cos :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Jak juz cos to nie IE 4.0 tylko 3.0 PS. Cos malo fps wyciagasz na tym swoim sprzecie, bo rozumiem, ze screen robiony na tym co w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) Tia mousy mi sie powaliły, a sam mam IE3.0 :rolleyes: Widze jakieś problemy z fotą, trza kombinować :/ Edit: Żesz kurdesz jakieś wałki z tym ftpem, narazie taka biig fota musi zostać Malo fps ? Jak coś to to są ustawienia 1024x768, Wszystko HiGH, AAx6 i AAx16..... (moze tego nie widać po jakości screena ;) ) W sumie patrząc w ziemie powinno być więcej...nie wiem o co lazi, normalnie to przy sieczce mam ~40~50 :| Edytowane 21 Marca 2005 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 tylko ja mam cos nie tak ze skrina nie widze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) Bliżej niezidentyfikowana zasiłka :D Radeon 9800 Maxtor Mobo Asusa Gryzoń microsoftu Napęd maybe Plextor :D Chyba tak :lol: EDIT: Cooler Master to wiem na pewno :D Edytowane 21 Marca 2005 przez psychodeliczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 A czy tam nie siedza pamieci GeIL przypadkiem? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Mobo asus , grafa bba 9800 , sound blaster , ie 3.0 , dysk samsung , zasiłka nie wiadomo ; > , romek lg , no i cooler master - po naklejce widac ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 to amiga jest przeciez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Dysio bankowo Maxtor.. :D Nie ma lepszych ;] Stawiam ze gdzies tam jest CPU P4 2,8@3,2 :D A ten Cooler-Master to na NB jest ? <_< :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 co do płyty to jest to napewno Socket 939 lub 940 (po nóźnkach) ta płyta ma przestarzałały desian więc twierdze że to jest ESC (istnieje jeszcze ta firma ???) Grafa to jest 9600 PRo na 100 % Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 szopenowski - przeciez na mobo jak byk stoi Asus (miedzy slotami PCI) ;) Grafa to IMHO Sapphire R9800PRO "inverted edition" ;) Mysz IE3.0, dzwiek to jakies Audigy (czy ja mam zwidy, czy tez jest tyl naprzod jak grafa?), CD-ROM to i tak bez znaczenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 szopenowski - przeciez na mobo jak byk stoi Asus (miedzy slotami PCI) ;) Grafa to IMHO Sapphire R9800PRO "inverted edition" ;) Mysz IE3.0, dzwiek to jakies Audigy (czy ja mam zwidy, czy tez jest tyl naprzod jak grafa?), CD-ROM to i tak bez znaczenia ;) 1341585[/snapback] a no ASUS nie zauważyłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Mozna by było porobić więcej screenów, ale podejrzewam, że w kazdym kompie w sourcie są takie same podzespóły :wink: Ale pinknie to wygląda...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Chłopaki.. Zasilacz to przeciez Huntkey BS3000 BANKOWO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 a grafa to bankowo 9800 na pewno nie 9600!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 No grafa bankówka 9800 - rozstrezygnietę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 I to jakas "speszal edyszyn" do gory nogami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 I to jakas "speszal edyszyn" do gory nogami :P 1343401[/snapback] Robiona do komputerów Vobis, z 32 bit i 32 ramu :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 I to jakas "speszal edyszyn" do gory nogami :P 1343401[/snapback] ja bym raczej powiedział że lustrzane odbicie ale bez wątpienia radek 9800 :D chyba shafir - jak mój :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...