^NiuNiek^ Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 mam problem , potrzebuje zmiescic na plycie 700mb z 8mb wiecej (slyszalem ze da sie to zrobic), ale nie wiem jak , jest w programie jakas opcja czy cos w tym stylu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 wlacz overburning Uwaga!! 1.Nie kazda nagrywarka to obsluguje 2.Plyty roznych producentow pozwala na zapisanie roznych wielkosci np jedne 701 mb a inne nawet 730 mb 3.W skrajnych przypadkach overburning moze zniszczyc nie tylko plyte, ale i nawet nagrywarke. Zreszta wszelkie potrzebne info znajdziesz tutaj: www.cdrinfo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Możesz też zrobić test ile płyta wytrzyma - jest taka opcja w programie CD Speed dołączonym do Nero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Włączyć overburning w nero można w opcjach. Na cdrinfo.pl był dokładny opis... Acha i uważaj bo można sobie uszkodzić nagrywarkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 na http://www.cdrinfo.pl/ jest też podane ile max na daną płytę można zapisać ( chodzi mi o różnych producentów), taki przegąd po płytach dostępnych na rynku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...