Tomuś Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Mam do was taką prośbę odnośnie funkcji Pfc w zasilaczach. Wytłumaczcie mi tak po swojskiemu ,bez trudnych terminów co oznacza to Pfc!! Niekture zasilacze sa z aktywnym Pfc a niekture z pasywnym pfc. Zazwyczaj te z pasywnym są tańsze,czyli mam rozumieć że są gorsze??? Na czym to polega?? Wystrzegać się tych pasywnych??? Przecież one chyba mają tą funkcje Pfc?? tylko że pasywną. Proszę się nie śmiać z mojego postu :oops: Ale nie mogłem nic znaleść na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgk5 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Mam do was taką prośbę odnośnie funkcji Pfc w zasilaczach. Wytłumaczcie mi tak po swojskiemu ,bez trudnych terminów co oznacza to Pfc!! Niekture zasilacze sa z aktywnym Pfc a niekture z pasywnym pfc. Zazwyczaj te z pasywnym są tańsze,czyli mam rozumieć że są gorsze??? Na czym to polega?? Wystrzegać się tych pasywnych??? Przecież one chyba mają tą funkcje Pfc?? tylko że pasywną. Proszę się nie śmiać z mojego postu :oops: Ale nie mogłem nic znaleść na ten temat. 1341139[/snapback] Słabo szukałeś, o PFC poczytać możesz sobie w poniższym LINKU Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...