Skocz do zawartości
Gość Śniący

Dziwny Widok Plików *.jpg

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Śniący

Witka!

Od pewnego czasu piki "jpg" tak jak i inne pliczki z obrazami wyświetlają mi sie w dziwny sposób(tak jak na screen'ie) a mam ustaione aby mi sie wyświetlały jako "miniatury" - jak ustawie na "przezroczyste" efekt jest ten sam;/ co ja mam z tym zrobić??

post-101080-1111427934_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witka!

Od pewnego czasu piki "jpg" tak jak i inne pliczki z obrazami wyświetlają mi sie w dziwny sposób(tak jak na screen'ie) a mam ustaione aby mi sie wyświetlały jako "miniatury" - jak ustawie na "przezroczyste" efekt jest ten sam;/ co ja mam z tym zrobić??

1341210[/snapback]

Nie wiem co tych chcesz od tego ACDSee tak pokazuje. Jest opcja w windzie pokazuj miniatury

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Śniący

fakt.....może troszki nie zrozumiale napisałem o co mi chodzi - a chodzi mi oto że jeśli ustawie sobie widok na "miniatury" to nie wyświetlają mi sie małe zdjęcia (nie mam tak jakby podglądu zdjęcia) tylko wyświetla mi sie ikonka ACDSee. "Nyny" NIE POMOGŁO!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Śniący

"Jestes pewny ze zaznaczyles folder w ktorym sa te fotki jako album zdjeciowy czy jakos tak (najlepszy dla malej ilości plików).

Moze odinstalowanie na chwile acdsee pomoze

" nic..........nic.......nie pomogło w dalszym ciągu to samo a nawet gorzej bo nie moge nawet otworzyć tego za pomocą "otworz te pliki z podglad obrazow i faksów systemu Windows" (i w tym jest chyba problem) jak to naprawić??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi