komar81 Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 powiedzcie mi koledzy jedna rzecz bo mam problem z autocadem (polskim) i winda 2000 . kurde nie moge odpalic cada , moze ktos wie o co chodzi ,moze jest jakis patch ale ja go jescze nie znalazlem :( Plisss Pomocy ... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 no cóz rozumiem ze masz wersje nie za bardzo oryginalną... wiec to jest tak: - wszystkiemu winny jest crack który nie działa pod w2k (cad wyswietla przy starcie komunikat o nieprawidłowym kluczu zabezpieczenia prawda? czy czyms w tym stylu) - patchy nie ma bo po co? oryginalny autocad chodzi jak marzenie. - rozwiązanie? no są trzy: angielski autocad (chodzi), windows 98/Me, lub oryginał. jesli masz oryginał to sorry... opisz w czym lezy problem. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 powiedzcie mi koledzy jedna rzecz bo mam problem z autocadem (polskim) i winda 2000 . kurde nie moge odpalic cada , moze ktos wie o co chodzi ,moze jest jakis patch ale ja go jescze nie znalazlem :( Plisss Pomocy ... Pozdro napisz co się dzieje. czy progs się zainstalował, jakie wyrzuca komunikaty. acad2k pod w2k chodzi idealnie, "dobrana z nich para". a w każdym razie angielska wesja. polska to zupełnie inny, niezrozumiały program :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...