smk Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 do tego użyłem wszystkiego co miałem w rękach może nie wygląda to zbujczo ale mi się podoba to dopiero pierwsza pruba taki prototyp na giełdzie kupie jakiegoś big towera i nad nim się bardziej pomęcze! A jest tam jeszcze modzik hdd zobaczcie i oceńcie (stronka w 30 minut w wordzie) mody bombera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_r1 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Nieprawidłowy adres strony (error 404) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Strona nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
333kris333 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Daj jeszcze raz linka bo ten nie dziala i nie mozna looknac i ocenic :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 z tą interią t się dziwne fazy dzieją. niedziała a potem działa ja tam nie wiem. www.modybombera.prv.pl link do stronki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Wrzuc to na jakis normalny serwer... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 doradźcie mi coś, jakiś serwerek darmowy i stabilny coś prostego podobnego do interji może być obcojęzyczny(w ostateczności, a jeśli to najlepiej angielski), bo ta interia to mnie denerwuje, nonstop prawie 404 a pliki na serweże są bo jak zaglądam na kąto to są katalogi i wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 www.k9.pl 20mb. Ci wystarczy na foty :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 no stronka narazie działa potem ją przeniose na inne konto i powinno być ok dzięki za rade w sprawie konta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 interia jest normalna.. nawet dosyć normalna... ino ten alias PRV sux.. podaj adres prawdziwego servera to wejdzie bez problemów zawsze.... przykąłdowo do mojej www alias prv nieraz nie działa (404).. a jak podam pelzak1.w.interia.pl - działa znakomicie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Udało mi się zajrzeć. Ogólnie fajnie, że majstrujesz i kombinujesz :) ale te latary na górze budy według mnie mocno chybione. Może to tak tylko wyszło na fotach, ale jeśli mnie miało by tak po oczach dawać to bym lekko oci.piał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 mod słaby :] hdd wmiare fajne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 taaa siekierka na Twoja czesc ;]] wszystko pachnie pierwszym modem napalonego 13latka ktory wrzuca do budy wszystko co ma pod reka.. ot chocby kierunkowskazy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 W wiek nie trafiłeś, mam nieco więcej wiosen, ale to mniej istotne. Modzik był robiony tak: to, co wpadło mi w ręce montowałem te lampki na budzie dają rade wcale tak mocno nie walą po gałach, a pyzatym mogę je wyłączyć na panelu z wyłącznikami, tak samo jak każdy świecący i dmuchający element. Moim zdaniem najważniejsze, że mi się podoba. Ale mam nowy pomysł ten bedzie bardziej udany. na giełgdzie kupuje big towera za 20 zł i tego zrobie tak że bedzie wyglądać lepirj od obecnej budy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedny Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 No to czekamy na fotki... ja narazie dalej nie ma sie czym pochwalić ale może wkródce :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...