model3100 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Witam chciałbym sobie kupić taniego cyfraka do 400zł Żeby zdjęcia były w miare ładnie ja tam nie patrze na jakies rozjasnienie itp. Chodzi mi o to żeby wyglądało to przyzwoicie. Możecie mi w tej cenie coś doradzić?? Na oku mam cos takiego http://allegro.pl/show_item.php?item=44534353 Aparat ma słuzyć do zrobienia fotek w rodzinie i jak sa jakieś fajne stypy np. powodzie u nas w mieście itp. Oraz zdjęcia moich modów komputerowych. THX za pomoc w wyborze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damqq Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Możesz śmiało kupywać, sam mam ten aparacik i jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Mam kodaka CX 7220 i za 399 dla mnie rewelacja Bardzo dobre makro, zoom optczny x2, bardzo dobrze nasycone kolory, dobra ostrość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan52 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Witam chciałbym sobie kupić taniego cyfraka do 400zł Żeby zdjęcia były w miare ładnie ja tam nie patrze na jakies rozjasnienie itp. Chodzi mi o to żeby wyglądało to przyzwoicie. Możecie mi w tej cenie coś doradzić?? Na oku mam cos takiego 1341300[/snapback] Kup sobie Canona Power Shota a 200 wydasz 300 zl ale wcale nie jest to cos slabego naprawde bardz dobry aparat na ktorym nie uswiadczysz zadnych opoznien idealne wyswietlanie na matrycy w trybie rzeczywistym i swietne zdjecia polecam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...