camilos Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) Witam, chciałbym zaprezentować swoją stronkę internetową. Jest zrobiona z szablonu i przyznaje się do tego ale nie jestem jeszcze tak wtajemniczony, potrafię robić tylko w standardowym HTMLu. Bardzo proszę byście ją ocenili :). Proszę o sugestywne i mądre wypowiedzi, jestem jeszcze młody, więc pomyślcie też o tym, ale mam już skończone 13 lat. Z góry dzięx za ocenienie moje stronki !!! www.camilos.abc.pl Edytowane 21 Marca 2005 przez Camilos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Szczerze powiem że stronka nawet ładnie wykonana, ale gdyby to menu było równe to by było lepiej. Ocena 6/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Wg mnie nie ma sie czym chwalić stroną z szablonu. Ale mam nadzieje ze to da Ci jakiś start w html'u. Aha, to ze masz 13 lat nie znaczy że będą Cię tu traktować "lżej" POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 byle powoli do przodu .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 w dziale "komputery" rozjeżdża ci się ta grafika po lewej. Prawdopodobnie dodałeś gdzieś za dużo - nie chce mi się szukać. Proponowałbym poza tym zmienić logo (sam tekst z adresem strony) na bardziej techniczne, i utrzymane w takim klimacie jak ta grafika z lewej, bo teraz nie bardzo pasuje. Poza tym- ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 I jeszcze żeby menus ładnie się układał, tzn. żeby czerwone kropki były na krawędzi tej grafiki (taki łuk by wyszedł). Do tego troszkę poodróżniaj czcionkę w kilku miejscach i będzie git :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 oj jakbym widział tę grafikę we flashu ;) Camilos, jeszcze mi się coś rzuciło w oczy: Nie daj takiej WIELKIEJ CZCIONKI w tytułach/ nagłówkach, i trzymaj się raczej jednego jej kroju. Jeżeli używasz Verdany, czy Arial, to nie mieszaj jej z innymi jak "Acquaintance" - nie wszyscy ją mają (bo nie jest typową czcionką systemową) a zamiast niej jest wstawiana domyślna czcionka przeglądarki - wygląda paskudnie takie połączenie (mimo Twoich najlepszych chęci). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 (edytowane) Ale to nie jest stronka :blink: tylko blog Jak by to byla stronak ocenil bym ja na 6/10 a tak masz 3/10 :wink: Edytowane 27 Marca 2005 przez janek92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 No jak bys sam to zrobil to by bylo ladnie. Ale jak to jest z szablonu to nie wiem czym sie chwalisz. To prawie jak zalozyc blog na mylogu (ps. blogi to najbardziej lamerski syf jaki znam :D ). 3/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 No jak bys sam to zrobil to by bylo ladnie. Ale jak to jest z szablonu to nie wiem czym sie chwalisz. To prawie jak zalozyc blog na mylogu (ps. blogi to najbardziej lamerski syf jaki znam :D ). 3/10 1352776[/snapback] Jak by to byla stronka mogl by sie pochwalich no ale stronka to to nie jest. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Ładnie, tylko nad tym terzba popracować http://www.kama.com.pl/blog/milanowek/index.html (kaszana) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Ta strona o Milanówku, jej nie moge zmienić. Ona była przygotowana na konkurs i taką ją oddałem więc powinienem chyba taką zostawić :-P. Jeśli macie jakieś pomysły co do stronki no to proszę i wpisy !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Ja mam pomysl. Zrob ją od nowa tym razem bez szablonu 100% samodzielnie. Wtedy bedzie cool. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...