Skocz do zawartości
camilos

Moja Stronka, Ocieńcie !

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym zaprezentować swoją stronkę internetową. Jest zrobiona z szablonu i przyznaje się do tego ale nie jestem jeszcze tak wtajemniczony, potrafię robić tylko w standardowym HTMLu. Bardzo proszę byście ją ocenili :).

Proszę o sugestywne i mądre wypowiedzi, jestem jeszcze młody, więc pomyślcie też o tym, ale mam już skończone 13 lat.

Z góry dzięx za ocenienie moje stronki !!!

www.camilos.abc.pl

Edytowane przez Camilos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Michał_misiek

Szczerze powiem że stronka nawet ładnie wykonana, ale gdyby to menu było równe to by było lepiej. Ocena 6/10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w dziale "komputery" rozjeżdża ci się ta grafika po lewej. Prawdopodobnie dodałeś gdzieś za dużo   - nie chce mi się szukać.

Proponowałbym poza tym zmienić logo (sam tekst z adresem strony) na bardziej techniczne, i utrzymane w takim klimacie jak ta grafika z lewej, bo teraz nie bardzo pasuje.

Poza tym- ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj jakbym widział tę grafikę we flashu ;)

Camilos, jeszcze mi się coś rzuciło w oczy: Nie daj takiej WIELKIEJ CZCIONKI w tytułach/ nagłówkach, i trzymaj się raczej jednego jej kroju. Jeżeli używasz Verdany, czy Arial, to nie mieszaj jej z innymi jak "Acquaintance" - nie wszyscy ją mają (bo nie jest typową czcionką systemową) a zamiast niej jest wstawiana domyślna czcionka przeglądarki - wygląda paskudnie takie połączenie (mimo Twoich najlepszych chęci).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jak bys sam to zrobil to by bylo ladnie. Ale jak to jest z szablonu to nie wiem czym sie chwalisz. To prawie jak zalozyc blog na mylogu (ps. blogi to najbardziej lamerski syf jaki znam :D ). 3/10

1352776[/snapback]

Jak by to byla stronka mogl by sie pochwalich no ale stronka to to nie jest. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta strona o Milanówku, jej nie moge zmienić. Ona była przygotowana na konkurs i taką ją oddałem więc powinienem chyba taką zostawić :-P. Jeśli macie jakieś pomysły co do stronki no to proszę i wpisy !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi