t100 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Witam Czy może mi ktoś powiedzieć do czego służy kontroler Adaptec AHA-2940 U2 oraz do czego mogę wykorzystać w komputerze twardy dysk Hewlett Packard 9.1GB ULTRA SCSI DRIVE (są inne złącza) ? z góry dzięki za szybką odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan52 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Witam Czy może mi ktoś powiedzieć do czego służy kontroler Adaptec AHA-2940 U2 oraz do czego mogę wykorzystać w komputerze twardy dysk Hewlett Packard 9.1GB ULTRA SCSI DRIVE (są inne złącza) ? z góry dzięki za szybką odpowiedź 1341404[/snapback] http://www.adaptec.com/worldwide/product/p...AU&cat=Products tutaj mozesz poczytac opis tego kontrolera do 20 mb/s itd na takim dysku mozna postawic np. system zeby smigal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t100 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Czy mógłbyś mi pomóc postawić system na zestawie który załączam na zdjęciach, bo niewiele wiem na ten temat - co potrzebuje i co bedzie mi jeszcze potrzebne. Nie mam również taśm do połączeń. I czy mógłbyś dodać coś więcej w polskiej terminologi do czego służy adaptec ? 1 2 dzięki za pomoc i cierpliwość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...