combat Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 mam Xp pro i niedawno dogralem na druga partycje 98se ale gdy wybieram 98 pisze jakis blad. Z poczatku mialem tylko 98 po wgraniu go cos w xp zmienilem i teraz moge wchodzic do xp ale niemoge do 98:( Jak zrobic by po wybraniu 8 wchodzil do niego????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 No nie wiem. U mnie zawsze jest najpierw instalowany 98se a pozniej dopiero xp lub inne nowsze gowna. Spróbuj tak jak ja ci mowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 no w h*j usune tera xp i 98 i na nowo bosz:( prosze o rozsadna rade przy wyborze 98 pisze ze bootsector czy cos jest nie na tej parycji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Proste, instalujesz 98, potem xp a na końcu mała educja boot.ini na końcu dopisz c:="Windows 98 SE" i po problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Windows 98 ma big problemy ze startowaniem z innej partcji niż pierwsza.........więc pozostaje Ci formacik - a potem wpierw zainstaluj win 98 na pierwszej partycji a potem XP na drugiej...innego wyjścia raczej nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Czyli jade na xp no coz zycie napewno niebede formatowal 1 partycji!!!!;| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Cytat Windows 98 ma big problemy ze startowaniem z innej partcji niż pierwsza.........więc pozostaje Ci formacik - a potem wpierw zainstaluj win 98 na pierwszej partycji a potem XP na drugiej...innego wyjścia raczej nie ma. sluchaj kolegi, bo prawde mowi, pierwsza win98, druga winXP od biedy mozesz miec dwa systemy na pierwszej partycji, ale to jest zdeka bezsensowne rozwiazanie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Musisz mieć przede wszystkim 98se na aktywnej parycji ale chyba misisz tak miec bo inaczej byś nie zainstalował. teraz szukasz programiku MagicBoot chyba jest razem z PartitionMagic lub System Commander www.fosi.da.ru powinno pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...