set2004 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) siemka kupiłem sobie satellite 2520 cds i chciałbym wejść do biosa wciskałem F12, Delete, F1, F2 itd....... i za chiny nie moge wejsc do biosa moze jest potrzebna jakaś kombinacja prubowałem naciskac wszystkie klawisze i nic nie włazi a mam jeszcze pytanko jak rozebrac tego lapa tzn.. jak dojsc do proca sciagajac klawe czy jak bo na necie szukałem i nigdzie nie znalazłem opisu jak go rozłozyc ???? bede wdzieczny za pomoc Edytowane 22 Marca 2005 przez set2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 oka udało mi sie wtarać do biosa :) wystarczy wcisnać ESC i F1 razem i wchodzi normalnie teraz mam problem z otwarciem laptopa widziałem ze mozna zdjac w nim klawe tylko jak podwarzałem ja i nic moze gdzies sa jakeś klipsy lub cokolwiek jak dojść do CPU ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 to jak pomoze mi ktoś bo niewiem jak sciagnac ta klawiature gdzie sa te zapinki zeby je wcisnać bo z przodu sa takie dwie dziurki moze tam coś włorzyć ??????????????????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 hmma nie przyszllo Ci do glowy ze mozemy poprostu nie wiedziec? szukales instrukcji serwisowwej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 jeżeli się nie mylę to na zawiasach od monitora :blink: są dwie śrubki i jeszcze dwie po bokach ale rozkręcałem toshibę z 2 miechy temu więc mogę się mylić no i lcd musi praktycznie leżeć w pełnym rozwarciu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...