Gregfan Posted March 21, 2005 Report post Posted March 21, 2005 Mam taki problem, że program photoshop zaraz po otwarciu i w trakcie pracy tworzy sobie pliki tymczasowe wprost na systemowym dysku c:/ Czy jest możliwość, żeby zmienić ścieżkę zapisu tych plików na inny dysk niż ten systemowy, bo mam na nim mało miejsca... Z góry dziękuję za radę. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxx Posted March 21, 2005 Report post Posted March 21, 2005 Wchodzisz w zakładkę Edit-->Preferences-->Plug-ins&Scratch Disk i tam masz opcję Scratch Disk, wpisujesz literę dysku (dysków) na którym plik wymiany ma być tworzony. Po zresetowaniu powinien tworzyć ten plik już na podanym przez Ciebie dysku. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Gregfan Posted March 22, 2005 Report post Posted March 22, 2005 Wchodzisz w zakładkę Edit-->Preferences-->Plug-ins&Scratch Disk i tam masz opcję Scratch Disk, wpisujesz literę dysku (dysków) na którym plik wymiany ma być tworzony. Po zresetowaniu powinien tworzyć ten plik już na podanym przez Ciebie dysku. 1341757[/snapback] WIELKIE DZIĘKI, o to mi właśnie chodziło! Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...