Gregfan Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Mam taki problem, że program photoshop zaraz po otwarciu i w trakcie pracy tworzy sobie pliki tymczasowe wprost na systemowym dysku c:/ Czy jest możliwość, żeby zmienić ścieżkę zapisu tych plików na inny dysk niż ten systemowy, bo mam na nim mało miejsca... Z góry dziękuję za radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxx Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Wchodzisz w zakładkę Edit-->Preferences-->Plug-ins&Scratch Disk i tam masz opcję Scratch Disk, wpisujesz literę dysku (dysków) na którym plik wymiany ma być tworzony. Po zresetowaniu powinien tworzyć ten plik już na podanym przez Ciebie dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregfan Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 maxxx napisał(a): Wchodzisz w zakładkę Edit-->Preferences-->Plug-ins&Scratch Disk i tam masz opcję Scratch Disk, wpisujesz literę dysku (dysków) na którym plik wymiany ma być tworzony. Po zresetowaniu powinien tworzyć ten plik już na podanym przez Ciebie dysku. 1341757[/snapback] WIELKIE DZIĘKI, o to mi właśnie chodziło! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...