un_ix Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 :arrow: witam redakcja magazynu komputerowego CHIP organizuje juz od pewnego czasu 'zabawe', ktora nosi nazwe multiTEST'u. wiecej informacji o nim znajdziecie w samym magazynie CHIP lub na stronie multitest.chip.pl. ja jednak chcialbym uslyszec Wasze opinie, co na ten temat sadzicie. np. czy wedlug Was naprawde istnieje. moze ktos z ludzi na forum chcialby sie pochwalic, iz jest jednym z uczestnikow testu? czekam na Wasze wypowiedzi. z gory dzieki. pozdrawiam un_ix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 FAjny pomysl , tylko to troche z leniwości pewnie :P cos podobnego jak news na tweak.pl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 :arrow: myslalem, ze troche ludzi wypowie sie na ten temat, ale widocznie nie czytaja CHIP'a lub nie slyszeli o multiTESCIE, a szkoda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Fajna sprawa - miesiac tem była oferta dla firm. Kuszące jest to, że dostajesz sprzęt na o ile pamiętam pół roku i potem możesz go kupić za połowe ceny. A!! W najbliższym wydaniu będzie formulaż do ostatniego multi-testu - skanerów. To wyśle (wcześniejszych nie słałem bo mnie w kraju nie było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 [...] potem możesz go kupić za połowe ceny [...] :arrow: pierwsze slysze! czytalem, ze sprzet zostaje wlasnoscia testowicza, wtedy kiedy on wywiarze sie poprawnie ze wszystkich zadan trwajacych podczas testu (tj. 6 miesiecy). jak bedzie, zobaczymy w przyszlym roku, poniewaz wtedy beda konczyc sie kolejno wszystkie edycje multiTEST'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 ja sobie wysłałem kupon na multitest z grafami ti4200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 A czy ten beznadziejny magazyn dla lamerow smarowany przez intela dal do testow proski AMD ? (pytanie retoryczne ) to jest syf a nie magazyn komputerowy ! nawet sie [gluteus maximus] nie da podetrzec bo papier taki malo milusi ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 A czy ten beznadziejny magazyn dla lamerow smarowany przez intela dal do testow proski AMD ? (pytanie retoryczne ) to jest syf a nie magazyn komputerowy ! nawet sie [gluteus maximus] nie da podetrzec bo papier taki malo milusi ! :arrow: nie popiore tutaj twojego zdania na temat CHIP'a!! wedlug mnie magazyn jest OK i mozna sie z niego wiele dowiedziec i nauczyc!! a teraz niespodzianka: procki AMD byly do rozdania w 3 edycji tego testu :) P.S. libero: uzasadnienie twojego zdania tym iz: nawet sie [gluteus maximus] nie da podetrzec bo papier taki malo milusi ! jest bardzo na poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 A czy ten beznadziejny magazyn dla lamerow smarowany przez intela dal do testow proski AMD ? (pytanie retoryczne ) to jest syf a nie magazyn komputerowy ! nawet sie [gluteus maximus] nie da podetrzec bo papier taki malo milusi ! :arrow: nie popiore tutaj twojego zdania na temat CHIP'a!! wedlug mnie magazyn jest OK i mozna sie z niego wiele dowiedziec i nauczyc!! a teraz niespodzianka: procki AMD byly do rozdania w 3 edycji tego testu :) P.S. libero: uzasadnienie twojego zdania tym iz: nawet sie [gluteus maximus] nie da podetrzec bo papier taki malo milusi ! jest bardzo na poziomie. Jezu dali procki AMD ja niemoge to pewnie ktos od marketingu im podpowiedzial ! A co do ostatniego zdania to mialo byc smieszne ale kolega taki powarzny jak by kij polknol ze niestety nie zajazyl ! A czytaj sobie chipa i nikt sie z moim zdaniem zgadzac nie musi wiesz na tm polega wolnosc wyboru ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drac Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 A czy ten beznadziejny to jest syf a nie magazyn komputerowy ! nawet sie [gluteus maximus] nie da podetrzec bo papier taki malo milusi ! nawet sie [gluteus maximus] nie da podetrzec bo papier taki malo milusi ! jest bardzo na poziomie. Jezu dali procki AMD ja niemoge to pewnie ktos od marketingu im podpowiedzial ! A co do ostatniego zdania to mialo byc smieszne ale kolega taki powarzny jak by kij polknol ze niestety nie zajazyl ! ! Kolega ma racje. TO MIALO BYC smieszne, ale takie bynajmniej nie bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Ja w chpie czytam jedynie testy kart graficznych, skanerow, monitorow. To sa jedyne rzeczy, ktore nie sa sponsorowane(nawet plyty glowne sa sponsorowane, bo nie pamietam by kiedys byl tam jakis epox, a zawsze wygrywa asus) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...