Skocz do zawartości
un_ix

multiTEST - co o tym sadzicie?

Rekomendowane odpowiedzi

:arrow: witam

redakcja magazynu komputerowego CHIP organizuje juz od pewnego czasu 'zabawe', ktora nosi nazwe multiTEST'u. wiecej informacji o nim znajdziecie w samym magazynie CHIP lub na stronie multitest.chip.pl.

ja jednak chcialbym uslyszec Wasze opinie, co na ten temat sadzicie. np. czy wedlug Was naprawde istnieje. moze ktos z ludzi na forum chcialby sie pochwalic, iz jest jednym z uczestnikow testu? czekam na Wasze wypowiedzi. z gory dzieki.

pozdrawiam

un_ix

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna sprawa - miesiac tem była oferta dla firm. Kuszące jest to, że dostajesz sprzęt na o ile pamiętam pół roku i potem możesz go kupić za połowe ceny. A!! W najbliższym wydaniu będzie formulaż do ostatniego multi-testu - skanerów. To wyśle (wcześniejszych nie słałem bo mnie w kraju nie było

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[...]

potem możesz go kupić za połowe ceny

[...]

:arrow: pierwsze slysze! czytalem, ze sprzet zostaje wlasnoscia testowicza, wtedy kiedy on wywiarze sie poprawnie ze wszystkich zadan trwajacych podczas testu (tj. 6 miesiecy).

jak bedzie, zobaczymy w przyszlym roku, poniewaz wtedy beda konczyc sie kolejno wszystkie edycje multiTEST'u.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy ten beznadziejny magazyn dla lamerow smarowany przez intela dal do testow proski AMD ? (pytanie retoryczne )

to jest syf a nie magazyn komputerowy ! nawet sie [gluteus maximus] nie da podetrzec bo papier taki malo milusi !

:arrow: nie popiore tutaj twojego zdania na temat CHIP'a!! wedlug mnie magazyn jest OK i mozna sie z niego wiele dowiedziec i nauczyc!!

a teraz niespodzianka: procki AMD byly do rozdania w 3 edycji tego testu :)

P.S. libero: uzasadnienie twojego zdania tym iz:

nawet sie [gluteus maximus] nie da podetrzec bo papier taki malo milusi !

jest bardzo na poziomie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy ten beznadziejny magazyn dla lamerow smarowany przez intela dal do testow proski AMD ? (pytanie retoryczne )

to jest syf a nie magazyn komputerowy ! nawet sie [gluteus maximus] nie da podetrzec bo papier taki malo milusi !

:arrow: nie popiore tutaj twojego zdania na temat CHIP'a!! wedlug mnie magazyn jest OK i mozna sie z niego wiele dowiedziec i nauczyc!!

a teraz niespodzianka: procki AMD byly do rozdania w 3 edycji tego testu :)

P.S. libero: uzasadnienie twojego zdania tym iz:

jest bardzo na poziomie.

Jezu dali procki AMD ja niemoge to pewnie ktos od marketingu im podpowiedzial ! A co do ostatniego zdania to mialo byc smieszne ale kolega taki powarzny jak by kij polknol ze niestety nie zajazyl !

A czytaj sobie chipa i nikt sie z moim zdaniem zgadzac nie musi wiesz na tm polega wolnosc wyboru !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy ten beznadziejny 

jest bardzo na poziomie.

Jezu dali procki AMD ja niemoge to pewnie ktos od marketingu im podpowiedzial ! A co do ostatniego zdania to mialo byc smieszne ale kolega taki powarzny jak by kij polknol ze niestety nie zajazyl !

!

Kolega ma racje. TO MIALO BYC smieszne, ale takie bynajmniej nie bylo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi