Piteria Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Wyciszał ktoś Samsunga hutilem? U mnie na Spinponcie 120GB nie słyszę wyraźnej różnicy pomiędzy trybem fast a silent. Nie ma różnicy, no może poza wydajnością :lol: Jaka jest max dopuszczalna temperatura pracy tego dysku? Mam ładny bloczek pianki i robię jesionkę dla dysku, po bokach daję wielkie radiatory coby sie nie zapiekł zbytnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szosiuu Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Wyciszał ktoś Samsunga hutilem? U mnie na Spinponcie 120GB nie słyszę wyraźnej różnicy pomiędzy trybem fast a silent. Nie ma różnicy, no może poza wydajnością :lol: Jaka jest max dopuszczalna temperatura pracy tego dysku? Mam ładny bloczek pianki i robię jesionkę dla dysku, po bokach daję wielkie radiatory coby sie nie zapiekł zbytnio. 1341968[/snapback] ja chciałbym wyciszyć swój dysk maxtor 80 GB 7200. Jade na wodzie i mam zero wentylów w kompie, tylko dysk mnie taraz drażni. Co to jest hutil? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szosiuu Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Wyciszał ktoś Samsunga hutilem? U mnie na Spinponcie 120GB nie słyszę wyraźnej różnicy pomiędzy trybem fast a silent. Nie ma różnicy, no może poza wydajnością :lol: Jaka jest max dopuszczalna temperatura pracy tego dysku? Mam ładny bloczek pianki i robię jesionkę dla dysku, po bokach daję wielkie radiatory coby sie nie zapiekł zbytnio. 1341968[/snapback] ja chciałbym wyciszyć swój dysk maxtor 80 GB 7200. Jade na wodzie i mam zero wentylów w kompie, tylko dysk mnie taraz drażni. Co to jest hutil? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 maxtora jest ciezko wyciszyc, ale na poczatek musisz zastosowac sie do kilku zasad, po pierwsze dysk nie moze byc przykrecony do obudowy, ktora przenosi drgania, a po drugie, warto czasem skorzystac z google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteria Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Co to jest hutil? 1342380[/snapback] Soft do edycji firmwaru dysków Samsung. Poszukaj czegoś podobnego na stronach Maxtora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 u mnie zmiana AAC na silent daje znaczny spadek glosnosci dysku. Polecam robienie tego programem od Hitachi - obsluguje Samsungi i mozna sobie dokladnie poustawiac stopien AAC i przetestowac od razu - wtedy slychac roznice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteria Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) Używałeś tego? Feature Tool v1.97 Edytowane 24 Marca 2005 przez Piteria Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...