Jeditte Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 (edytowane) Słuchajcie mam maly dylemat... mam w tym momencie taki sprzet jak w sygnaturce ale ze kingstony ida na timingach 3-3-3-8 i maxymalnie 210 mhz i ni wala nie chca isc wiecej... pytanie czy lepiej zostawic tak jak jest czy zamienic na geile ultra-X 2x256... Jak bym mial kase na 2x512 to bym sie eni zastanawial ale tutaj nie wiem .... calosc chodzi wsumie teraz stabilnie na 11x210 i wsumei zamierzam sie bawic w w jakims stopniu w o/c :) na ile mi finanse pozwola ;p Edytowane 22 Marca 2005 przez Jeditte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Pierwsze pytanie czy grasz w gry jeśli tak to zostaw jak jest jeśli nie chcesz mieć doczytywania w grach żadna magistrala ani timingi nie wynagrodzą ci 512ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Sam windows XP to 256 mb :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...