maciek103 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Witam! Mój problem polega na tym ze chciałbym podłączyć internet do laptopa który posiada Windows NT. Wiem ze porty usb w tym systemie nie działają więc czy istnieje jakaś inna możliwość i co należy zrobić aby wszystko działało poprawnie? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickoz2 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 jezeli mowisz o portach usb to pewnie masz neostrade. Musisz miec uaktualnie, jezeli w ogole takie jest dla win NT, wiem ze dla win 95 takie jest i win95 moze oblugiwac porty USB, a jezli pod NT nie ma pozozstake ci tylko zmiana sytemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Windows NT moze oficjalnie USB nie obsluguje, ale wystarczy spytaj google a wypluje ci sporo informacji na ten temat: klik Jedna z ciekawszych jak mi sie wydaje moze byc ta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek103 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Gdzieś wyczytałem ze w Windowsie NT nie działa USB i zacząłem szukać jakiegoś innego rozwiązania. Dzięki za podpowiedzi. Spróbuje zainstalować te sterowniki i mam nadzieje że net sie uruchomi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek103 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Niestety po zainstalowaniu sterów do USB internet nie ruszył :sad: Pozostaje mi jedynie opcja podłączenie modemu do kartu sieciowej. Do tego potrzebne są oczywiście sterowniki modemu?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...