vitucky Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 (edytowane) Mam router/modem Planet ADE 4000 i neostrade 640.Czy jest różnica w transwerach i obciążeniach systemu przy podłączeniu do kompa poprzez USB i kabel sieciowy? Edytowane 22 Marca 2005 przez vitucky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dag86 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 mnie tesh interesuje ten problem posiedze tutaj sobie z tobą i zaczekam na odpowiedź (ja mam modemik MOTOROLI i neta z kablówki) :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl_mce Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 tesh 1342335[/snapback] w międzyczasie czekania proponuje lekture słownika jezyka polskiego :lol: mam modemik MOTOROLI i neta z kablówki 1342335[/snapback] czy na usb czy na lan, po prostu: "nie widać różnicy" (za wolne i tyle :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 IMHO standardem sieciowym jest skretka i RJ-45 wiec ja bym na tam podłaczył kompa. USB jest wymysłem zeby nie mozna bylo hubow podłaczac ( juz nie skutecznym) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 USB jest wymysłem zeby nie mozna bylo hubow podłaczac ( juz nie skutecznym) 1342420[/snapback] ależ kolega bzdury opowiada. USB jest wymyslem ktory ma ulatwic zycie milionom szaraczkow ktorych nie interesuje tcp/ip, zaciskanie kabli i jakies tam ethernety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...