Prescott Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Mam tak zwaną "tube" 25 cm.Kiedys podłączałem ja do mojego soobwofera zamiast standardowego głosnika.I działało super.Teraz zmieniłem karte dzwiekowa i gdy tak podlaczam działa bardzo cich,ledwo co ja słychac.Co robic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 wzmacniacza brak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prescott Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 wzmacniacza brak? 1342384[/snapback] nie wiem mam tylko ten soobwofer i do niego podłaczam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 karta 6-kanałowa czy nie ?? jak tak to jest jedne wejście do tego przeznaczone u mojego kumpla home made tuba działa pod normalnym wejściem i jest podłączona razem z 2 glośnikem zwykłym komputerowym, a ten jeden pozostały wywalił i jakoś działą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość VanillaCoke Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 (edytowane) ten kanal jest do suba i centra Edytowane 22 Marca 2005 przez VanillaCoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prescott Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 karta 6-kanałowa czy nie ?? jak tak to jest jedne wejście do tego przeznaczone u mojego kumpla home made tuba działa pod normalnym wejściem i jest podłączona razem z 2 glośnikem zwykłym komputerowym, a ten jeden pozostały wywalił i jakoś działą ;) 1342448[/snapback] karta jest stereo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 bez wzmacniacza nic nie zrobisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Jak stereo to tylko wzmacniacz niestety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 a jakby bylo 5.1 to by nie trzeba bylo wzmacniacza ? no Panowie bez jaj, ja bardzo prosze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Zle sie wyrazilem - chodzilo mi o to, ze wzmacniacz mu bedzie potrzebny w charakterze zwrotnicy, tzn. sygnal z line-out do wzmacniacza i dopiero do niego wszystkie glosniki. Za duzy skrot myslowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...