marianb Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Chodzi mi o to że jak teraz kupię kartę powiedzmy "Leadtek PX-6800GT-TDH256", a później będę chciał dokupić drugą ale już nie będzie takiej samej w sprzedaży, to czy będę mógł połączyć w SLI dwie różne karty. Oczywiście obie będą obsługiwać SLI. Może ktoś zrobił taki eksperyment ? Ewentualnie przyda się jakiś link do informacji na ten tamat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Mom zdaniem nie da rady - poniewaz obrobka obrazu w SLI jest dzielona po rowno miedzy karty, wydaje mi sie, ze musza one byc tego samego typu. Inaczej wszystko sie moze zaczac rozjezdzac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 jeśli dobrze zrozumiałem co tu piszą to nie muszą być dwie karty jednego producenta, ale takie same. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...