piotrt Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 (edytowane) Od kilku dni przeglądam fora i nie znalazłem odpowiedzi. A mianowicie Mam kartę XFX5700 najnowsze sterowniki i za nic nie moge ustawić trubu dualview ani clone. Robiłem już wiele kombinacji i z wersjami sterowników i TVTool i czały czas jest tylko dostępny jeden wyświetlacz (single display) Czy ktoś może mi pomóc jak to uruchomić, czy może ta karta ma coś zablokowane, czy może ona nie obsługuje tych trybów??????????? Pomocy. Jestem już zdesperowany. Pozdrawiam Piotr :mur: Edytowane 22 Marca 2005 przez piotrt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefisto777 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 jak masz stery to w winnie masz okienko nvidii. (na dole po prawej) TAm się wybiera te opcje. Spróbuj ustawić!!! U mnie działa a mam chba taką samo kartę jak ty. Jak nie masz okienka to najprościej zainstaluj od nowa stery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...