forest666 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Mam Windowsa XP Professional SP1 i mam taki problem, że w Outlook'u nie moge zapisać na dysk załączników z poczty, która przychodzi do mnie. Kiedy naciskam spinacz, to widze co to są za załączniki, ale nie pojawia się okienko z możliwościa zapisania ich. Tekst w załącznikach(na spinaczu) nie jest napisasany czarna czcionka, tylko jakos tak "słabo", taka "wyblakła" czcinka. Pomocy !!!!! Bo otrzymywane maile musze wysylac do siebie na skrzynke i odbierac załaczniki wchodząc na poczte ze strony internetowej ; ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 OE --> opcje --> zabezpieczenia i odznaczamy nie zezwalaj na zapisywanie (...) 4 ptaszek od góry w O też musi być coś takiego tylko teraz nie pamiętam gdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest666 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Wielkie dzieki !!!! :) Jak to się ustawiło samo, bo ja tam nic nie zmieniałem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 oe w wersji 6 ma to domyślnie włączone :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 To sie ustawilo na domysle bo takie zabezpieczenia posiada SP1 i SP2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 To sie ustawilo na domysle bo takie zabezpieczenia posiada SP1 i SP2. 1342554[/snapback] wygrałem ;) poza tym na w98, nt i millenium też jest domyślnie włączone, dlatego obstawiam OE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Nie bede sie tu zaprzeczal od kiedy to byly bo niewiem dokladnie. Pamietam ze u mnie pojawilo sie takie zabezpieczenie w OE po zainstalowaniu kiedys Sp1 bodajze albo Sp2. Mozliwe ze na 98 i me pojawia sie to po popbraniu jakis latek do systemu m.in. tez do OE ale mniejsza z tym nie o to w tym topiku chodzilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...