SILENT... Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Siedze se, myśle se nagle widzę... Wiem że większość stwierdzi jakie to głupie, wielkie nie praktyczne(wogule bez sensu) ale we mnie coś drgnęło po prostu!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KloN Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Podaj linka do źródła z jakimiś lepszymi fotami. Pomysł niezły B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 głupie, wielkie nie praktyczne(wogule bez sensu) ;) jakoś słabo chce mi sie wierzyć, że to ktoś spłodził, dostałem tą fotę jakieś pół roku razem z takimi rzeczami które na 100% nie istnieją ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_r1 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 czemu nie praktyczne ? kompa da rade wsadzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Nie ma to jak fotka w dobrej rozdzielczosci.... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 w cowsadzic? przeciez to po prostu dwa kompu zlaczone aluminium, przeciez to jest silnik V :) pozatym praktyczne, praktyczne :) bnieznacie sie, chyab macie 1 komp w domu i wsio w porzadku :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 O praktyczność to chodzi omiejsce np. na biurku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Co do linka to chcę go zapodać ale nie wiem co chodzi ztym URL (nigdy nie zapodawałem linka początkujący jestem ) Sorki że tak piszę jeden post pod drugim ale oto strona a nie link http://komputery.idg.pl/news/75602.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KloN Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 głupie, wielkie nie praktyczne(wogule bez sensu) ;) jakoś słabo chce mi sie wierzyć, że to ktoś spłodził, dostałem tą fotę jakieś pół roku razem z takimi rzeczami które na 100% nie istnieją ISTNIEJĄ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 daj adres strony skąd to masz i se poradzimy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Teraz to moge komentować... ;] Fajny bajer... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Bajer full :P a ja bym znalazł na biurku miejsce na to ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KloN Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 (edytowane) To może jeszcze małe porównanie z oryginałem :D update: Jak dla mnie to aż się prosi o chłodzenie cieczą, no ale nie można mieć wszystkiego ;) Edytowane 22 Marca 2005 przez KloN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 To który to ta obudowa? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 A jaka ma moc i ile pali bo potrzebuje do mojego malucha cos kupic :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 wypaśne a jeszcze jakby WC było to hohoho a moze tak zobić to na obudowach big tower :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 stare.. ja to widziałem jakis rok temu.. jak dobrze patrzeć... ale całkiem 'rześki' mod :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 A ja bym się pobawił z moimi wentylatorkami (temat: Big wentyl) dwa takie wentylatorki maks. oc wszystkiego co się da i by to nie tylko wyglądało mocarnie ale i miało moc. Zainstalowac w tym czymś dwa moje wentylatorki które zasysały by powietrze z wlotu na górze "silnika" to byłby dopiero wypaśny mod!!! B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 mi się ten mod bardzo podoba. Pomysł na zrobienie komputera w kształcie widlastego silnika był naprawde dobry i niespotykany. Gratulacje dla jego autora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Heh do glowy mi wskoczyło i dziwie sie ze jeszcze nikt tego nie napisał . Zamontac do tego jakies super wc i walnąć chłodnice samochodowa przed to ( moze i nie praktyczne by było, ale wyglad jaki :D ) doprowadzic weze kabelki puscic orginalenie jak w samochodzie , a potem w razie awarii do mechanika z tym pujsc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 jak dla mnie to badziew :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komet Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 V? Ciekawe czy da się coś takiego zrobić na kształt silnika Boxter:)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...