Gość VanillaCoke Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 (edytowane) Zna ktos jakis serwis w wawie gdzie przerobia trafo w subie ze 110 (us) na 220 w tych glosnikach http://twojepc.pl/artykuly.php?id=glosniki_logitech_z-560 ? ile by taka modyfikacja mogla kosztowac?;) a moze ktos z was sie tym zajmuje i mieszka w warszawie? Edytowane 22 Marca 2005 przez VanillaCoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 A nie prościej kupić przetwornik 110>230 ? Mam kilka użądzeń na takich przetwornikach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 niby mozna ale te glosniki potrzebuja trafo o mocy ok. 700w co juz kosztuje jakies 100zl... mysle ze przerobka tez kosztowala by cos kolo tego:) a lepiej miec 1 kabel niz 2+skrzynka;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Gwarantuje ci że ten zestaw ma może za 150W więc trafo kup około 300W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 (edytowane) Koles ktory sprzedaje transformatory wyliczyl mi z danych na glosniku ze one potrzebuje ok. 700watowe trafo;) mam 200w i lipa wlaczaja sie nagle lampka podswietlajaca pilota przygasa i cyk bezpiecznik spalony:) 120V - 60Hz 6A / to jest przy kablu Edytowane 22 Marca 2005 przez PL4Y3R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Dobra, ja nic nie mówiłem :) Mam gdzieś takie wieeeeeelkie trafo jakieś 2000W ale nie sprzedam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 jakas sciema z tym trafo 700 watt z oznaczen 120 v 6a wychodzi ze 720 watt ale jakos nie chce mi sie wierzyc zeby one tyle pradu ciagnely - to jakis potezny wzmak tyle ciagnie ale nie pierdziawki do komputera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 przecie to thxy 400w rms;) a nie pierdziawki do kompa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 thxy nie thxy :P a t 400 watt to chyba pmpo :D ten zestaw wazy 21 kilo - tyle to wazy wzmak ktory ma te 400 watt w rmsie a gdzie tu miejsce na glosniki gdzie na obudowy ?? :) Ale no offence :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 rms nie pmpo;P tego certyfikatu nie daja shitom typu manta-mediatech;) tam sa takie fajne glosniki ze stozkami wiec nie musza miec mega wielkich obodow;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Nawet nie wyobrażasz sobie jaka to jest moc te 400W !! Trafo umieszczone w subie by zajmowało połowę komory :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holtek Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 te 8A to chyba prąd ładownaia kondensatorów filtrujących w co też wątpię. Teraz wszędzie jako chwyt marketingowy podają moc PMPO aby zdobyć klientelę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olcia Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 poniewaz dostalem bana to napisze z konta dziewczyny;) niewie ktos gdzie tanio mozna dostac takie trafo? do ok. 1000w bo do tego buraka pseudo serwisanta ze sklepu obok to strach cos oddac;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Kumpel ma takie glosniki i ma do nich taka listwe z 110->220. Spytam sie dzisiaj ile to ma W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...