Dzid Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 mam bude chieftec na tył dałem wentyl 120mm na 5V (wyciagajacy) na lewy bok 80mm(wtłaczajacy) i nie poprawiło to w zasadzie cyrkulacji niestety nie mam mozliwosci dac na przód wentyla a budy ciac nie bede bo mnie pare PLN kosztowała Prosze o jakies sugestie rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 W Chieftecu nie masz mozliwosci dania wentylatora z przodu? A co to za model obudowy jest dokladnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość VanillaCoke Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 (edytowane) jakiegos dziwnego masz tego chiefa... niema tam zadnych dziurek;)? w swojej budzie mam 2xarctica tc tez za duzo to nie dalo;) i chyba zrobie taki patent jak jest w thermaltejkach xaser3 :D Edytowane 22 Marca 2005 przez VanillaCoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzid Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 model to LBX-03B-B-B ma styłu miejsce na wentyl 120mm , w lewym boku 2x92mm na grafike i na procka (mniej wiecej) w prawym boku 3 x 92mm na wysokosci dyskó twardych ps z przodu jakos przymocowalem ta 80mm hihi na gumki recepturki do stelarzy heh jakos sie trzyma jednak efekt mizerny odnosnie chłodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoMisiek Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Postanowilem nie zakladac nowego tematu tylko wcisnac posta tutaj.. mam takie pytanko zapmontowalem 2 dodatkowe wiatraki w budzie jeden na tylnej scianie wysysa powietrze.. i jeden z przodu przed twardzielami zasysa powietrze. I teraz nie wiem tez z przodu lepiej aby zasysal a ten tylni wypychal powietrze z budy (tak jak mam teraz), czy laby obydwa wydmuchiwaly powietrze? Troche mi na twardziele syfi kurzem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brucek Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Ma być tak jak masz: z przodu wciąga z tyłu wydmuciach!e (ładnie brzmi :D) Jak to Ci kurzem syfi na twardziele? To może posprzątaj :D :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoMisiek Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (edytowane) Syfi kurzem bo komp dosc nisko stoi :) a kanal powietrzny przed przednim wiatrakiem idzie ku dolowi.. wiec od dolu obudowy jest zasysane powietrze.. a nie centralnie od przodu. Wiec czasem zaciagnie jakis kurz. Edytowane 23 Marca 2005 przez HoMisiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brucek Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Są chyba jakieś grille lub filtry zabezpieczające przed kurzem, poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoMisiek Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Tak sa chociazby takei cos.. http://www.4max.pl/default.asp?g=79&gg=76&produkt=105 http://www.4max.pl/default.asp?g=79&gg=76&produkt=1073 tylko ciekawe jak bardzo sie to syfi i co ile trzeba przeczyszczac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...