patrykga Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Witam serdecznie. Chciałbym zapytać co sądzicie o wymainie Boxowego chłodzenia procesora jak w temacie na Arctic Freezer 4? Chodzi mi głównie o hałas czy będzie on dużo cichszy bo dB niewiele mi mówią a Boxowe chłodzenie doprowadza mnie do szewskiej pasji już. I jeszcze jedno posiadam płytke ASUS P4s800D czy nie bedzie żadnych problemów. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin18 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Wymieniaj. Ten cooler wchodzi na bardzo wiele płyt i na twoją na pewno też. A będzie na pewno wydajniejszy i cichszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteria Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Będzie ciszej i chłodniej. Twój asus ma tak ustawiony koszyk że jak zamontujesz freezera to będzie on wiał na zasiłkę. Przy prescocie 2,4 radiator nawet nie będzie ciepły, a jak masz zasilacz dualfan to już będzie git, bo będzie odbierał od razu powietrze. U mnie freezer pracuje na 1000 rpm, wieje na tylną ścianę obudowy, a tam jest wentyl wyciągający 120@5V, lepiej się nie da. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 piteria jaka pasta i jakie temp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...