Jacek Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Ajć to już mój 300'tny post :D Już zaczynam świętować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Ajć to już mój 300'tny post :D Już zaczynam świętować ;) No to jest naprawde powód do podniecania się na oślą z nim :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Ajć to już mój 300'tny post :D Już zaczynam świętować ;) No to jest naprawde powód do podniecania się na oślą z nim :!: A no jest!! ps. ten post był już na Oślej Łączce od początku.... nie przejmuj się tym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Ale on był na Hardware napisany i ktoś go szybko dał do Oślej :D SPOX i tak nigdy nie patrze na ilość postów bo czasami wydaje mi się że niektórzy są na tym forum tylko dla tego żeby tłuc sobie posty (lame spamy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Ale on był na Hardware napisany i ktoś go szybko dał do Oślej :D SPOX i tak nigdy nie patrze na ilość postów bo czasami wydaje mi się że niektórzy są na tym forum tylko dla tego żeby tłuc sobie posty (lame spamy) PostFucker ??? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Reed - moze zrob rakning uczestnikow przodujacych w ilosci postow. Mysle ze jakas czesc z nich bedzie sie cieszyc, a jako nagrode za pierwsze trzy maedalowe proponuje poglasaknie po glowce przez naczelnego Liska, kostke cukru, i patyczek do aportowania (a jaki pojedynek bedzie zazarty :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Reed - moze zrob rakning uczestnikow przodujacych w ilosci postow. Mysle ze jakas czesc z nich bedzie sie cieszyc, a jako nagrode za pierwsze trzy maedalowe proponuje poglasaknie po glowce przez naczelnego Liska, kostke cukru, i patyczek do aportowania (a jaki pojedynek bedzie zazarty :D )Taaaa i jeszcze talez pelen plackow ziemniaczanych ze smietana :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Reed - moze zrob rakning uczestnikow przodujacych w ilosci postow. Mysle ze jakas czesc z nich bedzie sie cieszyc, a jako nagrode za pierwsze trzy maedalowe proponuje poglasaknie po glowce przez naczelnego Liska, kostke cukru, i patyczek do aportowania (a jaki pojedynek bedzie zazarty :D ) Widzisz tak sie sklada ze Reed jest drugi :) i jak chcesz to on cie poglaska po glowce ;) , kosteczke cukru dostaniesz . Tu masz http://forum.purepc.pl/statistics.php Top 10 :) BTW osoby z tej listy maja naprawde duzo pojecia o sprzecie, no moze prawie wszystkie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Reed - moze zrob rakning uczestnikow przodujacych w ilosci postow. Mysle ze jakas czesc z nich bedzie sie cieszyc, a jako nagrode za pierwsze trzy maedalowe proponuje poglasaknie po glowce przez naczelnego Liska, kostke cukru, i patyczek do aportowania (a jaki pojedynek bedzie zazarty :D ) Widzisz tak sie sklada ze Reed jest drugi :) i jak chcesz to on cie poglaska po glowce ;) , kosteczke cukru dostaniesz . Tu masz http://forum.purepc.pl/statistics.php Top 10 :) BTW osoby z tej listy maja naprawde duzo pojecia o sprzecie, no moze prawie wszystkie . Nie chodziło mi o to, żeby obrazić kogokolwiek :oops: I nie porównuję Reed'a czy kogokolwiek innego z potężną wiedzą na 'te tematy :)' z osobami, po których widać że ich głównym celem na forum nie jest wnoszenie czegoś nowego i pozytecznego, tylko tłuczenie 'pustych' postów. Pozdrowienia dla niekumatych 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 No wlasnie ilosc postow o niczym nie swiadczy :PPP Np ja jestem madry, mily i pomocny ;)))) (zapomnialem dodac ze skromny ;)))) a nie mam nawet 500 postow ;PPPPPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 No wlasnie ilosc postow o niczym nie swiadczy :PPP Np ja jestem madry, mily i pomocny ;)))) (zapomnialem dodac ze skromny ;)))) a nie mam nawet 500 postow ;PPPPPPPP Taki skromny a dodał sobie 48 postów :D Popraw baze to bedziesz mial 500 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Taki skromny a dodał sobie 48 postów :D Popraw baze to bedziesz mial 500 :wink: No tosch mufie ze nie mam nafet 500 ;P Jusch 46 tylko ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Na oczy mi sie coś walnęło :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 20 post yeh :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Na oczy mi sie coś walnęło :mrgreen:Jak tylko na oczy to nie jest jeszcze zle ;P polecam tzw patrzalki posiadam i nienarzekam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Reed - moze zrob rakning uczestnikow przodujacych w ilosci postow. Mysle ze jakas czesc z nich bedzie sie cieszyc, a jako nagrode za pierwsze trzy maedalowe proponuje poglasaknie po glowce przez naczelnego Liska, kostke cukru, i patyczek do aportowania (a jaki pojedynek bedzie zazarty :D ) Widzisz tak sie sklada ze Reed jest drugi :) i jak chcesz to on cie poglaska po glowce ;) , kosteczke cukru dostaniesz . Tu masz http://forum.purepc.pl/statistics.php Top 10 :) BTW osoby z tej listy maja naprawde duzo pojecia o sprzecie, no moze prawie wszystkie . Nie chodziło mi o to, żeby obrazić kogokolwiek :oops: I nie porównuję Reed'a czy kogokolwiek innego z potężną wiedzą na 'te tematy :)' z osobami, po których widać że ich głównym celem na forum nie jest wnoszenie czegoś nowego i pozytecznego, tylko tłuczenie 'pustych' postów. Pozdrowienia dla niekumatych 8) Mi tez o to chodzilo :) tyle ze chcialem sobie posta nabic ;) . Pozdrowionka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 a ja czekam laskawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 na swoj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Moje gratulacje... ja czekam na posta nr 500 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 a ja swoj setny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 aby miec status "stalego uzytkownika :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...