Maks! Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 (edytowane) Czas najwyższy wymienić podziurawionego Codegona na coś porządnego:) Wybór padł na CHIEFTEC BG-01B-B-SL. Cena jest atrakcyjna no i w środku jest Chiefteca 360W DF :)? Do tego jest 1 miejsca z przodu na fana 120mm, jeden z tyłu na 92mm i z boku na 92mm :) Mam co do niego parę pytań. Czy ktoś z forumowiczów ma ów budę? Jeśli tak, to jak się sprawuję? Jak wyglądają temperaturki, czy jest dobrze, solidnie zrobiona no i czy wejdzie na nią Pentagram 100CU? Powiedzcie co o niej myślicie. Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuję! Edytowane 22 Marca 2005 przez IchBinLaden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 (edytowane) ja ja biore po swietach tylko zastanawiam sie czy ta zasilka to 302 czy 202 df?? :huh: edit: tam jest zasilka 300w tylko serwis wprowadził w błąd. gdzie indziej i na stronie chiefa tez jest napisane ze 300w i to jest chyba delta GPS-300AB-100L (fotka: java script:displayWindow('GFX/duze/GPS-300AB-100L.jpg',670,510) ). czy wie ktoś coś o tej zasiłce?? zaraz poszukam sam . ale jak to produkt chiefa to niepowinno byc zle. ja ja kupuje tu http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4348...031422d422d534c . edit 2: http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/zas...2/strona-1.html ten zasilacz niejest taki zły :) :razz: Edytowane 22 Marca 2005 przez szaraczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Tylko na stronie Chiefteca jest też inna ilość miejsc na wentylatory... na stronce wyczytałem są 4 (1 x 92 mm tył,1 x 80mm z boku (prawy), 1 x 92mm z boku (lewy), 1x 80mm przód wentylator mocowany w zatrzasku.) a na stronie sklepowej, że z przodu jest fan 120mm, jeden z tyłu na 92mm i z boku na 92mm o_O podobny opis jest na benchmark.pl http://sklep.benchmark.pl/pelny_11241.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 moze jakaś nowa rewizja wyszła, ja jak bede bral to tez beda zamawiać wiec moze dostane z 360w:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Złożyłem zamówienie :) Jak będę dobre wiatry to jutro przyjedzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 oki i powiedz ile przesylka i jaki wkoncu tam jest zasilacz i daj fotki środka obudowy bo chcial bym ja zobaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) Ja mam LBX-03 .... no i jak napisane w sygnaturze .... buda zajebista ... ale to chyba mozna powiedziec o wszystkoch duzych chieftecach!!! Edytowane 8 Maja 2005 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...