model3100 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Witam mam taki problem, Od pewnego momentu nie wiem kiedy dokładnie na monitorku zaczołem dostrzegać takie paski przelatujące w poziomie. Z góry na dół. Nie wiem co może byc przyczyną tego zjawiska?? Mam komp uziemiony. Nie wiem czy to od grafy czy od monitorka. Sprzęt mam taki jak w podpisie. Spotkał sie ktos z takim problemem?? Zaczyna mnie to bardzo denerwować. Prosze o jakaś pomoc może ktos z was miał taki problem i wie czym to jest spowodowane?? Już SMC wyrzuciłem do siorki nadal nic nie pomaga :( Może jest cos z monitorkiem lub grafiką sam nie wiem co może być. Prosiłbym was bardzo o pomoc dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model3100 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Czyżbym zadał tak trudne pytanie że nikt z Tweakowców nie zna na nie jakiejś odpowiedzi?? THX za pomoc licze na was:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteksquall Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Mam nadzieje że sprawdzałeś częst. odświeżania i że jest ustawione na min 72 Hz. Sprubuj tez na innym monitorze bo to moze byc wina karty, monitora, a nawet (o zgrozo :-P ) kabla od monitora:). Musisz sie pobawić troszke, innego wyjscia nie widze. A i stery możesz jakieś w miare aktualne wegrać. I sprawdź czy kabel nie jesst przez przejściówke puszczony. No to tyle co mi w tym momencie do głowy przyszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangiz Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Przynajmniej u mnie wina tkwila w ulozeniu kabla/tudziez monitorze.O LCD-ku mowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model3100 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Widzisz jaki mam w podpisie?? LG F700B czyli o CRT mowa :) Nie jestem laik odświerzanie mam na 85Hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 w różnych rozdzielczościach jest tak samo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...