SuperGonzo Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 (edytowane) Witam. wiem wiem zaraz powiecie szukaj szukaj szukaj, przejzalem chyba z 12 stron topicow na temat problemow z irda i tak naprawde w zadnym nie ma konkretnej odpowiedzi co z tym fantem zrobic . wszedzie sa co najwyzej wyjasnienia zainstaluj FMA + ble ble ble Wiec problem jest tego typu mam telefon SE T630 + irda na usb Kingsun SF-620 wiec przebrnelem z problemme instalacji irdy tego modelu nawet zrobilem zeby dzialalo to na windows 2003. Uzywam FMA i Mobileedit i w zadnym z tych programow nie moge wyslac niczego z komorki na pc w druga strone wszystko dziala? jak zrobic zeby moc przeslyac z T630 w strone pc? nie dziala w zadnym kierunku niezaleznie od baud rate od 9600 - 115000 jest to samo ;/ Dzieki za odpowiedz i prosze okontrente wypowiedzi a nie jak skonfigurowac kabel serial bo to nic nie daje.. Edytowane 22 Marca 2005 przez SuperGonzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Powiedz mi tylko czym to sie objawia. Pisze cos ? Na komorke rozumiem, ze wysylasz i jest git ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 (edytowane) No wszystko na komorke moge wyslac idzie jak burza nawet na 115000bps ale jak proboje wyslac cos z komorki to pisze polaczenie nieudane ... jak chcem w fma sciagnac liste plikow to nic sie nie dzieje pusto ;/ ktos wie jak cos przeslac? Edytowane 22 Marca 2005 przez SuperGonzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xede Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 z tego co sie orientuje irda mozna sobie dupe podetrzec jesli chce sie cos wyslac z 630 na kompa to samo jest zreshta z 610, ogolnie w roznego rodzaju servisach slyszalem ze sa problemy z wysylaniem i przez irde i kabel na kompa fotki nie wiem jak to wyglada z bluetoothem, nie mialem okazji przetestowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 z tego co sie orientuje irda mozna sobie dupe podetrzec jesli chce sie cos wyslac z 630 na kompa to samo jest zreshta z 610, ogolnie w roznego rodzaju servisach slyszalem ze sa problemy z wysylaniem i przez irde i kabel na kompa fotki nie wiem jak to wyglada z bluetoothem, nie mialem okazji przetestowac 1349306[/snapback] bt dziala bez problemu w obie strony, zarowno z PC jak i PDA, tak samo dialup, zestaw sluchawkowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 podobny problem mialem przy koryzstaniu z Irdy & ME45 w jedna strone bez problemu, w druga nic.. i na dodatek bardzo czesto tracil polaczenie :( okazalo sie (prawdopodobnie to bylo wina) ze gdy przeinstalowalem system - wszystkie problemy odeszly jak reka odjal - wyszlo na to, ze Irda nie lubi byc dodawana do nowego systemu, tak jakby nie wszystko co powinien zainstalowac - instaluje i wychodza kwiatki ;) moze teoria na wyrost, ale u mnie to zadzialalo i dziala do tej pory pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...