d3X4real Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 nie jestem znawcą w wykrywaniu wałków na allegro ale czy ktoś dobrze obeznany moglby stwierdzic czy ta akcja to walek czy po prostu okazja do kupna dobrej pamieci po niskiej cenie ?? mnie o autentycznosci aukcji przekonuje mozliwosc odbioru osobistego... a pytam sie was poniewaz nie wiem czy kupic te pamiątki takie same kosci sa rowniez na allegro po 275.. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45646268 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Te Corsair' wcale nie są takie rewelacyjne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 zobacz sobie w bestcomie i też są ale cl2.5 w tej samej cenie, a co do samych pamiątek to sie nie wypowiadam bo nie widziałem ich w akcji, w sumie to teraz kupie sobie jakieś infineony lub samsungi na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut4s Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 wlasnie zastanawiam sie nad tymi pamiatkami . ciekawe jak sie kreca . chcociaz zeby z 450 wyciagnely przy cl3 to bylbym juz zadowolony .za te cene cud miod i orzeszki :D:D powiedzcie czy sie oplaca brac w tym przedziale cenowym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...