system1988 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Witam. Podlaczylem klawiature od imaca do windy98se. Klawiatura dziala, ale jest w polskim ukladzie. Po zmianie ukladu na polski maszynistki jest lepiej:), ale nie wszystkie klawisze sa prawidlowo przypisane:(.Nie wiem jak to naprawic. Klawiatura jest od pierwszych imacow. Apple USB Keyboard z polskim ukladem. Moze ktos ma uklad klawiatury, lub plik rejestru. Dzieki ya pomoc i sorki ze bez polskich znakow, ale nie chce mi sie szukac (pisze teraz na tej klawiaturze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Zainteresuj się programami do mapowania klawiatury, poszukaj w google. Napewno coś znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
system1988 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Szukałem. Programy do mapowania przeważnie nie mają opcji wstawiania polskich znaków :cry: . Jest jakiś jeden, ale shareware i nie mogę wprowadzać kombinacji shift+alt+litera bez zapłaty. Zna może ktoś darmową alternatywę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 przepraszam że to mówie i nie mówie tego serio i nie bierzcie tego poważnie i do tego usłyszałem to od kolegi ale poszukaj cracka ale ja tylko żartuje!!!! nie biore odpowiedzialności za to co zrobisz i takie działanie jest nie zgodne z prawem polskim i między narodowym więc robisz to na własną odpowiedzialność! :lol: :twisted: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
system1988 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 przepraszam że to mówie i nie mówie tego serio i nie bierzcie tego poważnie i do tego usłyszałem to od kolegi ale poszukaj cracka ale ja tylko żartuje!!!! nie biore odpowiedzialności za to co zrobisz i takie działanie jest nie zgodne z prawem polskim i między narodowym więc robisz to na własną odpowiedzialność! :lol: :twisted: :wink: 1355720[/snapback] Hehe. Jak znajdziesz cracka do programu o nazwie: "Janko's keyboard generator for W95" to daj znać :) . Oczywiście żartuję. Swoją drogą ciekawe czy ktoś zrobił cracka do tego programu :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 oj bo schodzicie na dosyc nielubiane tematy na tweaku:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...