mariofranek Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Gram sobie w hl2 i po paru chwilach wywala mnie do pulpitu, czasem pokaże się ramka z komunikatem błędu że pamięć nie może read czy coś w tym stylu, czasem nie. O co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan52 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Gram sobie w hl2 i po paru chwilach wywala mnie do pulpitu, czasem pokaże się ramka z komunikatem błędu że pamięć nie może read czy coś w tym stylu, czasem nie. O co chodzi? 1343145[/snapback] ja bym sprawdzil na poczatku pamiec jesli masz dwie kosci to wyjmij najpierw jedna i sprawdz a potem druga pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 a ja bym przeskanował anty virem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piohal Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (edytowane) Mariofranek - ja mam to samo z HL2. Oprócz tego czasem zdarza mi się w IE ale b. rzadko. Te - zobacz: ja też mam Hynixy :) Edytowane 23 Marca 2005 przez piohal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Domik ma rację Temat był wałkowany okazuje sie że to jakiś badziew, Antywir i Ad-Ware i po kłopotkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...